weddenbonus nieuws

Pak tot € 10.000 extra winst met Bet90 Combo Booster!

Bet90 is een zeer geschikte bookmaker voor Nederlandse klanten en dit blijkt onder andere uit haar Combo Booster actie. Winnende combinatieweddenschappen leveren jou tot 75% extra winst op! Als nieuwe klant krijg je ook nog eens een flexibele 100% tot € 100 stortingsbonus. Meer informatie over deze acties en Bet90 vind je terug in dit artikel.

Meld je aan en ontvang € 100 bonus!

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Geef bij het maken van je storting de Bet90 Bonus Code WP100 in.
  • Zet hierna je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Daarna ontvang je direct een 100% bonus tot een maximum van € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in op 1.80(+) odd binnen 90 dagen.

 

Maak extra winst met jou Combi Bets!

Bovenstaande bonus van Bet90 is van uitstekend niveau. Een mooi extra krijg je ook door combinatieweddenschappen te plaatsen. Als je een winnende pre-match 1×2 voetbal combi hebt met afzonderlijke odds van 1.20 of hoger krijg je bij 3 selecties reeds 7,5% extra winst en dit kan oplopen tot maar liefst 75% bij 11(+) selecties. Voor de grootste tennistoernooien ontvang je bij winnende pre-match combi bets met 1.10(+) odds bij 3(+) selecties reeds 10% extra en bij 11(+) selecties tot 50% extra! De maximale extra winst is € 10.000 en wordt direct uitgekeerd in echt geld. Er is dus geen sprake van bonus voorwaarden!

Bet90 Voetbal Booster Tennis
© Bet90

 

Groot Wedden Aanbod en Prima Quoteringen

Naast de mooie promoties blinkt Bet90 ook uit in de grootte van haar wedden aanbod. Je kunt inzetten op meer dan 30 verschillende sporten met voor voetbalduels vaak wel meer dan 100 selecties. Ook zijn de quoteringen fair. Aan storten en uitbetalen zijn verder geen extra kosten verbonden en de klantenservice is zowel via e-mail als de live chat goed bereikbaar. Bet90 hoort hiermee tot de betere Bookmakers Nederland voor onder andere jouw Voetbal Toto Voorspellingen & Sportweddenschappen. Meld je nu aan en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed dit weekend en krijg 2 x € 25 cadeau bij Mr Green!
volgend artikel
Inzetten op Nederland Engeland met BetFIRST Extra´s!