11:10 uur

Bet777 geeft 50% inzet terug met Bet777 4 Scenario!

Aanvullend aan de prachtige welkomstbonussen komt Bet777 wederom met een nieuwe promotie: De 4-scenario-cashback! Een promotie waarbij je 50% van je inzet op verliezende weddenschappen terugkrijgt als 1 of meer van de 4 geschetste scenarios voorkomt. De lancering van deze actie vond plaats rondom het Champions League duel Arsenal – Barcelona van 23 februari 2016 om 20.45u.

 

Bet777 4 Scenario Cashback toegelicht

In onze Bet777 Review concludeerden we reeds dat Bet777 tal van promoties heeft en deze actie is hier opnieuw een mooi voorbeeld van. De Bet777 4-Scenario-Cashback is een actie waarbij Bet777 voor 4 mogelijke scenarios kiest die plaats kunnen vinden tijdens een duel. Mocht je je weddenschap verliezen en 1 van deze 4 scenarios vond plaats ontvang je 50% van je inzet terug. Het verkregen cashback bedrag ontvang je binnen uiterlijk 72 uur op je account en kun je zonder tijdslimiet 3x inzetten op quoteringen van 1.70 of hoger, hierna is het bedrag volledig vrijgespeeld. Je kunt reeds inzetten vanaf € 5. De eerste editie van de Vier Scenario Cashback actie vindt plaats rondom het duel Arsenal – Barcelona!

 

Arsenal – Barcelona is reeds gespeeld. In dit artikel houden wij jou op de hoogte van de meest recente promoties:
Nu 50% Bet777 inzet terug bij Portugal – België wedden! (geldig t/m 29/03/2016)

 

Wed op Arsenal – Barcelona en ontvang tot 50% van je inzet terug!

Door een minimum inzet van € 5 op een selectie voor de 1/16e finale Champions League wedstrijd tussen Arsenal en Barcelona te spelen, speel je reeds mee voor de promotie. Je ontvangt 50% van je inzet tot een maximum van € 20 terug als een van de volgende 4 scenarios zich voordoet.

  • Er wordt een doelpunt gescoord in de laatste 5 minuten.
  • Een speler ontvangt een rode kaart tijdens de wedstrijd.
  • Arsenal wint zonder tegendoelpunt.
  • Messi scoort exact 3 doelpunten tijdens dit duel.

 

Bet777 Vier scenario cashback
© Bet777

 

Het liefste hopen we natuurlijk dat je weddenschap winnend is, maar de kans dat een van bovenstaande scenarios plaatsvindt is zeker aanwezig en daarmee beperk je dus de risico´s bij je weddenschap. Als je nog geen klant bij Bet777 bent en helemaal risicoloos wilt wedden presenteren wij je graag de Bet777 welkomstbonus waarmee je tot € 200 geheel risicovrij wed! Bovenstaande actie is niet te spelen met bonus geld, je kunt er echter voor kiezen om je welkomstbonussen weddenschappen op andere wedstrijden te spelen en dan daarnaast ook nog eens te profiteren van de 4 Scenario Cashback!

 

Nu exclusief tot € 200 risicoloos wedden bij Bet777 als nieuwe klant!

Nieuwe klanten spelen bij Bet777 hun eerste weddenschap tot € 100 geheel risicovrij! Gaat je eerste weddenschap verloren, ontvang je je inzet uiterlijk de volgende werkdag tot € 100 terug. Daarnaast ontvang je met de Bet777 Bonus ook nog eens een € 100 cashback op de eerste weddenschap na je tweede storting. Het terug ontvangen bedrag hoef je in dit geval slechts 3x rond te spelen op quoteringen van 1.70 of hoger om geheel vrij te spelen. Aanmelden bij Bet777 kan door te klikken op bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ button. Kies voor een gebruikersnaam en wachtwoord zonder hoofdletters en meld je aan! Vele Nederlanders en Belgen gingen je reeds voor en wij kunnen de Bet777 promo´s enkel toejuichen!

Claim de bonus! Meer informatie