10:28 uur

Bet365 On The Move – De nieuwe € 50 mobile bonus

Bookmaker Bet365 heeft naast de welkomst bonus met een hoogte van € 100 voor nieuwe klanten ook een bonus gelanceerd voor de mobiele gebruiker. Het gaat hierbij om een bonus die zowel voor nieuwe klanten is te verkrijgen, maar ook voor bestaande klanten is de mobiele bonus te verkrijgen, voor zowel mobiele telefoon als tablet! De bonus loopt tot 31 december 2012

 

Om aanspraak te maken op de bonus dient er slechts een weddenschap aan gegaan te worden van een bedrag variërend tussen de € 1 en € 50. Het bedrag mag natuurlijk hoger zijn, maar de bonus gaat tot een maximum van € 50. Na het aangaan van deze weddenschap wordt er een e-mail verkregen waarin een code wordt aangeboden. Deze code kan, binnen zeven dagen, worden ingevoerd op zowel de reguliere site van Bet365, als de mobiele site. Hierdoor wordt het bedrag waarvoor de weddenschap is aangegaan opnieuw verkregen. Tegen een maximum van € 50.

 

De verkregen bonus en het bedrag van de eerste weddenschap moeten beide driemaal worden rond gespeeld tegen een minimale quotering van 1,50 om de mogelijkheid te verkrijgen de bedragen uit te laten keren op de rekening van de speler. In elke tak van sport is het mogelijk om de weddenschappen aan te gaan. De meeste Europese landen worden betrokken in deze on the move bonus, voor de landen die niet deelnemen is het raadzaam de algemene voorwaarden door te nemen op bet365.com.

 

Naast de bonus die de Bet365 on the move biedt worden er nog een aantal mogelijkheden aangeboden. Op de homepage worden de meest in het oog springende weddenschappen aangetoond. Met de zoekfunctie is het zeer eenvoudig te navigeren binnen de site op zoek naar de gewenste sport en bijbehorende weddenschap. Bet365 on the move is beschikbaar voor Iphone, Ipad en Android systemen.