Belangrijke Informatie

Bet365 accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

Bookmaker Bet365 niet langer meer beschikbaar voor Nederlanders

Bookmaker Bet365 heeft zich helaas teruggetrokken van de Nederlandse en Belgische markt. Wedden op voetbal en andere sporten was altijd geweldig bij Bet365. Het aanbod van Bet365 is enorm en ze hebben meer verschillende soorten weddenschappen dan de meeste andere bookmakers. Bij dart toernooien kan je bijvoorbeeld wedden op het aantal 180’s dat gegooid worden. Vanaf nu is de bonus aanbieding dus niet meer geldig voor mensen uit Nederland en België. De welkomstbonus was een erg goede bonus. Je kreeg 50 euro bonus bij je eerste storting tot een maximum van 50 euro, dat is misschien niet zo veel, maar de voorwaarden voor het rondspelen van de bonus waren erg goed. Gelukkig zijn er in de tussentijd echter voldoende, zelfs betere, alternatieven voor Bet365 en de Bet365 bonus bijgekomen. Wij zetten de beste alternatieven voor jou op een rijtje.

 

Alternatieven voor de Bet365 bonus

In plaats van Bet365 kan je nog wel bij andere bookmakers een goede eerste stortingsbonus krijgen. De Big Bet World Bonus is een hele goede stortingsbonus van 100% tot € 100 met flexibele voorwaarden voor Nederlanders en Belgen. Bij Big Bet World hoef je je bonus- en stortingsbedrag slechts 3x in te zetten om je bonus vrij te spelen en heb je hiervoor 90 dagen de tijd. Wil je liever een gratis weddenschap bonus waarbij je de inzet van je eerste verloren weddenschap terugkrijgt? Dan kunnen we jou allereerst de Bet777 Bonus met stip aanraden. Bet777 vergoedt de inzet van je eerste weddenschap tot € 100 en biedt daarnaast dezelfde promotie voor de eerste weddenschap na je tweede storting. Bet777 is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België. Ook kunnen wij de BetFIRST bonus aanraden. BetFIRST vergoedt de inzet van je eerste verloren weddenschap tot € 60 zonder voorwaarden en heeft ook nog een € 10 gratis mobiele weddenschap in de aanbieding. Ook BetFIRST is beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten en wedden kan er zowel met iDeal als Bancontact/Mister Cash!