Belangrijke Informatie

Bet365 accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De bet365 Bonus was beschikbaar tot 31-03-2015. Kijk op de bet365 pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Bet365 Bonus & Review

Voor elke nieuwe klant heeft bet365 een 100% eerste stortingsbonus in de aanbieding. Om deze bonus te kunnen claimen heb je een 10 cijferige code nodig. Deze code krijg je toegestuurt nadat je een account hebt geopent bij bet365 en daar minimaal € 5,00 en maximaal € 50,00 op hebt gestort. Je moet de code binnen zeven dagen in het systeem invoeren via het service menu. De bonus is vervolgens beschikbaar nadat je het bedrag van je eerste storting een keer hebt ingezet. De uitbetaling van de bonus is pas mogelijk als je de eerste storting en de bonus minstens drie keer hebt rondgespeeld. Een extra voorwaarde is dat de weddenschappen een minimum quotering van 1.50 moeten hebben.

Bonus details

Min. storting

€ 5,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 50,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie ontvang je een 10-cijferige code die je binnen zeven dagen moet invoeren. Je ontvangt de bonus na je eerste storting. Het bedrag van je eerste storting en de bonus moet je vervolgens binnen 90 dagen drie keer inzetten. De minimale quotering van de weddenschappen is 1.50.

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

Luxemburg

Geldig t/m:

31-03-2015

Conclusie

De bet365 bonus is een van de beste bonus aanbiedingen op de wedmarkt. Nieuwe klanten krijgen makkelijk een bonus van maximaal € 50,00. Na je inschrijving en je eerste storting van ten minste € 5,00 ontvang je een email met daarin een 10-cijferige code. De bonus is beschikbaar nadat je de eerste storting hebt ingezet. Als je de bonus wil laten uitbetalen, moet de eerste storting en de bonus drie keer worden rondgespeeld. De minimum quotering van de weddenschappen die je maakt is 1.50.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • -
  • -

Voorbeeld

Klik onderaan de pagina op de knop “Nu aanmelden”. Maak een account aan en stort maximaal € 50,00 op je rekening. Voer op de website van bet365 de tiencijferige code in onder de knop 'Insert Code'. Zet vervolgens € 50,00 in op bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Onmiddelijk daarna ontvang je de 100% bonus. Nu moet je de bonus en de eerste storting van € 50,00 minstens drie keer rondspelen. In totaal zou je dus 100 x 3 = 300 euro moeten omzetten voordat de bonus daadwerkelijk kan worden uitbetaald. Alleen wedstrijden met een quotering van minimaal 1.50 komen in aanmerking voor de uitbetaling.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Bookmaker Bet365 niet langer meer beschikbaar voor Nederlanders

Bookmaker Bet365 heeft zich helaas teruggetrokken van de Nederlandse en Belgische markt. Wedden op voetbal en andere sporten was altijd geweldig bij Bet365. Het aanbod van Bet365 is enorm en ze hebben meer verschillende soorten weddenschappen dan de meeste andere bookmakers. Bij dart toernooien kan je bijvoorbeeld wedden op het aantal 180’s dat gegooid worden. Vanaf nu is de bonus aanbieding dus niet meer geldig voor mensen uit Nederland en België. De welkomstbonus was een erg goede bonus. Je kreeg 50 euro bonus bij je eerste storting tot een maximum van 50 euro, dat is misschien niet zo veel, maar de voorwaarden voor het rondspelen van de bonus waren erg goed. Gelukkig zijn er in de tussentijd echter voldoende, zelfs betere, alternatieven voor Bet365 en de Bet365 bonus bijgekomen. Wij zetten de beste alternatieven Bookmakers Nederland voor jou op een rijtje.

 

Alternatieven voor de Bet365 bonus

In plaats van Bet365 kan je nog wel bij andere bookmakers een goede eerste stortingsbonus krijgen. De Svenbet Bonus is een hele goede stortingsbonus van 100% tot € 100 met flexibele voorwaarden voor Nederlanders en Belgen. Bij Big Bet World hoef je je bonus- en stortingsbedrag slechts 3x in te zetten om je bonus vrij te spelen en heb je hiervoor 90 dagen de tijd. Wil je liever een gratis weddenschap bonus waarbij je de inzet van je eerste verloren weddenschap terugkrijgt? Dan kunnen we jou allereerst de Campeonbet bonus met stip aanraden. Campeonbet vergoedt de inzet van je eerste weddenschap tot € 100 en is een geweldige keuze. Campeonbet is beschikbaar voor klanten uit Nederland en België. Vroeger konden wij de Unibet bonus Code Nederland aanraden. Maar spijtig genoeg is deze nu ook niet meer beschikbaar voor Nederlandse klanten, enkel Belgen kunnen hiervan nog genieten.

Het is ongelofelijk jammer om Bet365 uit de markt te zien verdwijnen, maar zoals je kan zien zijn er alsnog genoeg alternatieven die deze geweldige Sport ervaringen kunnen vervangen. Ook al kan je jezelf niet meer aanmelden bij deze bookie, wij blijven proberen om de beste opties voor NL en BE aan te bieden.