bet365 Bonus

bet365 Bonus

Eerste stortingsbonus
Maximum bonusbedrag
€ 50
Percentage
100%
Min. storting
€ 5
Rondspeelvoorwaarden
3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
Rating
9.7
Momenteel is Bet365 niet meer actief in Nederland & Belgie. Zoek je naar een top alternatief, kies dan uit onze bookmakers lijst voor een andere optie!

Bonus details️

Voor elke nieuwe klant heeft bet365 een 100% eerste stortingsbonus in de aanbieding. Om deze bonus te kunnen claimen heb je een 10 cijferige code nodig. Deze code krijg je toegestuurt nadat je een account hebt geopent bij bet365 en daar minimaal € 5 en maximaal € 50 op hebt gestort. Je moet de code binnen zeven dagen in het systeem invoeren via het service menu. De bonus is vervolgens beschikbaar nadat je het bedrag van je eerste storting een keer hebt ingezet. De uitbetaling van de bonus is pas mogelijk als je de eerste storting en de bonus minstens drie keer hebt rondgespeeld. Een extra voorwaarde is dat de weddenschappen een minimum quotering van 1.50 moeten hebben.

Voordelen & nadelen

  • Goede voorwaarden

Geldig t/m:

31-03-2015

Geldig in de volgende landen

Luxemburg

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie ontvang je een 10-cijferige code die je binnen zeven dagen moet invoeren. Je ontvangt de bonus na je eerste storting. Het bedrag van je eerste storting en de bonus moet je vervolgens binnen 90 dagen drie keer inzetten. De minimale quotering van de weddenschappen is 1.50.

Voorbeeld

Klik onderaan de pagina op de knop “Nu aanmelden”. Maak een account aan en stort maximaal € 50 op je rekening. Voer op de website van bet365 de tiencijferige code in onder de knop 'Insert Code'. Zet vervolgens € 50 in op bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd. Onmiddelijk daarna ontvang je de 100% bonus. Nu moet je de bonus en de eerste storting van € 50 minstens drie keer rondspelen. In totaal zou je dus 100 x 3 = 300 euro moeten omzetten voordat de bonus daadwerkelijk kan worden uitbetaald. Alleen wedstrijden met een quotering van minimaal 1.50 komen in aanmerking voor de uitbetaling.

Conclusie

De bet365 bonus is een van de beste bonus aanbiedingen op de wedmarkt. Nieuwe klanten krijgen makkelijk een bonus van maximaal € 50. Na je inschrijving en je eerste storting van ten minste € 5 ontvang je een email met daarin een 10-cijferige code. De bonus is beschikbaar nadat je de eerste storting hebt ingezet. Als je de bonus wil laten uitbetalen, moet de eerste storting en de bonus drie keer worden rondgespeeld. De minimum quotering van de weddenschappen die je maakt is 1.50.

Nieuws 🚨

Het weekend in met een wed bonus
Wedden op de Grand Slam of Darts 2014