Belangrijke Informatie

Bet365 accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig! Wij wensen je alvast een groot succes met je keuze!

 

Bookmaker Bet365 niet langer voor Nederlanders

Bookmaker Bet365 trekt zich helaas terug van de Nederlandse markt. Vanaf nu is de bonus aanbieding niet meer geldig voor mensen uit Nederland en België. De welkomstbonus was een van de beste bonussen die op de site hadden staan. Je kreeg 50 euro bonus bij je eerste storting tot een maximum van 50 euro, dat is misschien niet zo veel, maar de voorwaarden voor het rondspelen van de bonus waren erg goed.

Wedden op voetbal en andere sporten was altijd geweldig bij Bet365. Het aanbod van Bet365 is enorm en ze hebben meer verschillende soorten weddenschappen dan de meeste andere bookmakers. Bij dart toernooien kan je bijvoorbeeld wedden op het aantal 180’s dat gegooid worden.

Alternatieven voor de Bet365 bonus

In plaats van Bet365 kan je nog wel bij andere bookmakers een goede eerste stortingsbonus krijgen. De Svenbet bonus is een hele goede bonus van 250 euro. Als je deze bonus pakt is je storting niet gebonden aan allerlei voorwaarden. Alleen je bonus bedrag moet je een paar keer rondspelen.

Wil je liever een gratis weddenschap, dan kan je bij Ladbrokes terecht voor een bonus van 100 euro. Dit is een gratis weddenschap die je krijgt nadat je je eerste weddenschap geplaatst hebt. Je krijgt de waarde van je weddenschap direct bij gestort in de vorm van een bonus tegoed. Prima dus als alternatief voor deze Bet365 vriendenbonus!

 

Als je graag een vriendenbonus wil, dan zal je naar Unibet moeten gaan om deze te verkrijgen. Helaas aanvaarden ook zij geen Nederlanders meer, maar gelukkig voor de Belgen zijn zij nog altijd welkom. Voor klanten uit Nederland raden wij toch nog altijd de bovenstaande opties aan als vervanger.