11:00 uur

Bet365 Combi-Bonus nu te verkrijgen

Tennis en wielrennen zijn op dit moment dan misschien de sporten die het meest op TV te zien zijn, maar natuurlijk is er dezer dagen ook veel voor fans van het voetbal. De Supercup werd net gespeeld, de Champions League is aan het beginnen, en in vele competities zijn er nu al interessante constellaties aan de top van de tabel. Bet365 geef je nu de kans om deze wedstrijden niet alleen te bekijken, maar erop te wedden en een bonus te winnen!

 

Voor het volgende aanbod van bet365 kan je niet alleen wedden op de Champions League, maar ook op de beste Europese competities van dit moment. Daarbij horen natuurlijk de 1. Bundesliga in Duitsland, met de twee sterploegen van Dortmund en Bayern München, de Premier League met de teruggekeerde José Mourinho, de Primera Division met de komst van de nieuwe ster Gareth Bale, de Serie A met het hernieuwde AC Milaan en de Australische A-League, die pas sinds enkele jaren bestaat en vele oude vedetten uit Europa heeft aangetrokken.

 

Waaruit bestaat het aanbod nu? Bet365 geeft je de kans om op de wedstrijden uit deze competities te wedden en een bonus ter hoogte van 100% van je winst mee naar huis te nemen. Wat zijn de condities? Je moet voor de aftrap een combinatieweddenschap met minstens 3 tips afgeven. De bonus die je krijgt, groeit met het weddenschap: Indien je een combinatieweddenschap met 3 tips afgeeft, krijg je 5% als bonus, indien het een weddenschap met 10 tips is, zijn het er al 60%, en als je een weddenschap met 14 combinaties doorvoert, krijg je 100% als bonus.

 

Indien je één van de winnaars bent, wordt de bonus binnen 24 uur na de wedstrijd uitbetaald. Waarop wacht je nog? Wed mee met je favoriete team en maak kans op de 100% bonus. Hier kan je deze aanbieding trouwens altijd met andere actuele bonussen vergelijken!

 

Bekijk nu ook andere aanbiedingen en promoties van Bet365 zoals de eerste stortingsbonus en de mobile bonus.