Van een van de grootste wedden websites Bet365 hadden we niet anders verwacht dan dat er een mobiele app beschikbaar zou zijn. Mobiel wedden bij Bet365 kun je dus doen vanaf je mobiele app maar ook gewoon op je mobiele browser. Of er verschillen zitten tussen het wedden op je mobiele browser, desktop of mobiele app lees je hieronder. In ieder geval weet je al dat je op allerlei manieren kunt wedden bij Bet365. Laten we eens gaan kijken waar het het best vertoeven is.

Wedden op de Bet365 app en de mobiele website

Bet365 voorziet je van alle gemakken, of je nu een iOS of Android toestel hebt, de app werkt op allebei. Als je liever geen app download maar direct speelt op de mobiele browser van Bet365 kan dat ook. De site werkt snel en ziet er eigenlijk hetzelfde uit als de desktop versie. Ook de app heeft veel overeenkomsten en dus zal je je als een vis in het water voelen op elke versie. De Bet365 app is overzichtelijk en duidelijk ingereicht met veelal grijstinten en witte en rode accenten. Of je nu op de mobiele site of de app wedt, je vindt je weddenschap zeer snel. Alle competitites en categorieen staan in het linker menu.Op het rechter gedeelte van de mobiele site zie je de meest populaire en live wedstrijden. Het aanbod is op elke versie hetzelfde. Elke weddenschap die je kunt vinden op de desktop versie van Bet365 zie je terug op de mobiele versie en de mobiele applicatie van Bet365

Met een duidelijk menu op links en de wedstrijden aan het rechterkant kun je binnen enkele tellen al inzetten. De witte letters steken goed af tegen de zwarte achtergrond en bovendien is het erg makkelijk dat je gelijk al de 1×2 odds ziet bij de meest populaire wedstrijden. Zowel op de app als de mobiele website ziet het scherm er hetzelfde uit. De letters zijn duidelijk en ook de gebruikte categorieen maken het wedden bij Bet365 erg gemakkelijk.

competitie overview bet 365 app


© Bet365

Aan de linkerkant vind je de competities terug. Door op een competitie of categorie te tikken krijg je een dropdown met alle weddenschappen in die categorie. Behalve sportweddenschappen kun je binnen de app en de Bet365 mobiele website ook andere gokspellen spelen. Roulette, Blackjack en slots zijn allemaal beschikbaar. Om dieper in een sportevenement of wedstrijd te gaan tik je alleen de wedstrijf zelf aan en opent zich een nieuw scherm. In dit nieuwe scherm zie je alle mogelijke weddenschappen en de odds die daarbij horen. Je kunt altijd terug gaan door op de “back” knop te tikken om weer een overzicht te krijgen van alle wedstrijden.

bet365


© Bet365

Bij Bet365 hebben ze veel aandacht besteed aan het mobiele wedden en dat zie je terug aan de app en de mobiele versie. De graphics zijn goed en de app reageert snel op elk verzoek.Vanuit de app registreer je je gemakkelijk voor Bet365 waarna je op elk mogelijk toestel alleen nog maar hoeft in te loggen op je weddenschappen te plaatsen. Door de overzichtelijkheid en snelle reactie van de mobiele app is het plezierig wedden bij Bet365. Omdat er zo weinig verschil zit tussen desktop wedden en mobiel wedden bij deze bookmaker is de app een lust voor het oog. Het maakt bovendien niet uit of je je telefoon horizontaal of verticaal houdt, alles blijft even overzichtelijk.

Wat is er anders aan mobiel wedden vergelijking met wedden op mobiele browser?

Waar er bij verschillende bookmakers nogal een verschil zit tussen mobiel wedden en wedden op desktop, is dat bij Bet365 absoluut niet het geval. De beide versies zijn vrijwel hetzelfde, wij hebben namelijk geen verschil kunnen vinden. Ondanks dat het scherm natuurlijk wat kleiner is is de tekst prima leesbaar. Door net wat minder wedstrijden en weddenschappen onder elkaar te zetten is het wat meer scrollen, maar behoud je wel het overzicht. Zowel de app als de mobiele versie krijgen van ons een goed rapportcijfer en dat heeft er ook mee te maken dat er amper verschil zit tussen de desktopversie en de mobiele app

Nadeel aan wedden via mobiel?

Als een app en mobiele website zo goed zijn neergezet dat er amper verschil is tussen de desktopversie en de mobiele app, dan wordt het lastig om nadelen te vinden. We kunnen daadwerkelijk geen enkel nadeel vinden aan wedden op de mobiele app ten opzichte van de desktop variant.

 Online bookmakers hebben vaak ook speciale mobiele bookmaker bonus promoties die je nog extra speelplezier beleven. 

Ons besluit over de mobiele capaciteiten van Bet365

Veel beter dan bij Bet365 kom je het niet vaak tegen. Of je nu wilt wedden op voetbal, paardenrennen of zelfs een keer blackjack wilt proberen, de mobiele app staat voor je klaar. Er is geen enkel verschil met wedden op de desktop versie en dat maakt het hartstikke makkelijk om hier in te zetten. De mobiele app is schitterend maar bovendien ook overzichtelijk ingedeeld. Het duidelijke menu aan de linker kant laat je gemakkelijk competities uitzoeken waarna je aan de rechterkant gelijk de meest populaire wedstrijden uit die competitie ziet. Zelfs het aanmelden op de app werkt gemakkelijk. Wedden bij Bet365 werkt prima op elk mobiel toestel en de app past zich moeiteloos aan aan elke schermgrootte. Bet365 heeft met hun mobiele app het mobiele wedden van waar dan ook ter wereld enorm makkelijk en aantrekkelijk gemaakt.