11:39 uur

100 € Bonus met Bet3000

Online wedkantoor Bet 3000 is een gevestigde speler op de markt van het online wedden. De eigenaar is al sinds 1976 van een licentie voorzien en heeft al geruime tijd ervaring met het aanbieden van weddenschappen. De site beschikt over verschillende mogelijkheden tot betaling en uitkering van geplaatst en gewonnen bedragen, het live wedden is in samenwerking met Eurogoals24.com goed verzorgd van statistieken en verloop van wedstrijden en er is een duidelijk onderscheid te maken tussen de casino spelen en de sportweddenschappen. Meer informatie vindt je op .

 

De Bet3000 bonus 2012 is een welkomstbonus van maximaal € 100, maar om deze € 100 daadwerkelijk te verzilveren zijn er een aantal voorwaarden te voldoen. Het gaat in eerste instantie om een vrij te krijgen percentage van 25 %, met als maximum de genoemde € 100. Hiervoor dient de eerste storting minimaal € 10 te bedragen. Het gestorte bedrag moet tweemaal worden rondgespeeld. Vervolgens verkrijgt de speler 25% van die eerste storting als welkomstbonus en dit verkregen bedrag dient vijfmaal te worden rondgespeeld voor het daadwerkelijk kan worden uitgekeerd als verkregen winst.

 

Een voorbeeld ter verduidelijking. Om de maximale bonus op te strijken is een eerste storting van € 400 nodig. Hiermee moet tegen een minimale quotering van 2,00 het bedrag tweemaal worden rondgespeeld. Vervolgens verkrijgt de online klant van Bet 3000 de bonus in dit geval € 100 totaal. Dit bedrag van € 100 moet vervolgens vijfmaal worden rondgespeeld.