14:53 uur

Bet3000 herintroduceert bonus

Met het verstrijken van het jaar 2013 maakt Bet3000 haar comeback in 2014! De bookmaker herintroduceert haar   . Nieuwe klanten vanuit vrijwel heel Europa kunnen aanspraak maken op een maximale bonus van € 20. Het gaat om een 100% bonus die slechts driemaal rond gespeeld hoeft te worden voordat hij vrij uitkeerbaar is.

 

Steps-3-EN
© by Bet3000

 

Om aanspraak te maken op de bonus dient u slechts een aantal stappen te doorlopen. We zullen ze hieronder bij langs gaan.

Allereerst dient u een account aan te maken op  , hierna kunt u een eerste storting plaatsen. Het advies is om een eerste storting tot € 20 aan te houden. Het meerdere valt niet onder de 100% bonus. De maximale waarde van de bonus is immers € 20.

 

Vervolgens plaatst u minimaal één weddenschap met het gestorte bedrag, alvorens u de    op uw account gestort krijgt.

 

Met deze verkregen bonus dient u minimaal drie maal, tegen een quotering van minimaal 2,00 een weddenschap aan te gaan. Deze weddenschap. Deze weddenschappen kunnen op iedere sport worden afgesloten.

 

Na deze stappen te hebben doorlopen is de bonus vrij besteedbaar. Met slechts driemaal rondspelen tegen een relatief goede quotering is het een aantrekkelijke bonus om kennis te maken met Bet3000. Natuurlijk zijn er tal van bookmakers met vergelijkbare aanbiedingen. Klik hier voor de actuele lijst van bookmakers en hun bonussen. Deze lijst wordt zeer regelmatig bijgewerkt en bevat niet alleen welkomstbonussen, maar bijvoorbeeld ook bonussen verkrijgbaar voor uw smartphone of tablet.