weddenbonus nieuws

Bet Red Kings nu ook op weddenbonus.com

We blijven door gaan met nieuwe bookmakers en hun wed bonussen op de site zetten en deze week hebben we BetRedKings toegevoegd aan het assortiment. Ze bieden een prima bonus waar je alleen je eerste storting voor hoeft rond te spelen en je kan bij deze bookmaker wedden met iDeal en Bancontact, dus Nederlandse en Belgische wedders zijn van harte welkom.

BetRedKings bonus promo
© by BetRedKings


BetRedKings welkomstbonus

De wed bonus van BetRedKings is variatie op de standaard eerste storting bonus. Je krijgt een bonus van 50%, maar pas nadat je je eerste storting 10 keer hebt rondgespeeld. Het heeft dus alleen echt zin om hier in te schrijven als je een paar weekjes blijft spelen. De maximale bonus die je kan krijgen is 60 euro, dus om die bonus te pakken moet je 120 euro storten en in totaal 1200 euro omzet maken.

Informatie over bookmaker BetRedKings

Bookmaker BetRedKings is over de hele wereld actief, maar met name Europa. Belgen en Nederlanders kunnen zonder problemen een account aanmaken en wedden op sport, in het casino, poker of op virtuele sporten. De welkomstbonus aanbieding is prima, maar ze hebben nog meer bonussen in de aanbiedingen, dus ga snel naar BetRedKings en profiteer!

Over de auteur

vorig artikel
Geld terug bij verkeerde goal scorer bij William Hill
volgend artikel
Europa League wedden bij bookmaker BetFirst