weddenbonus nieuws

Bet-at-Home maandelijks toernooi

Bet-at-Home heeft elke maand een toernooi lopen war je als wedder automatisch aan mee doet als je een account hebt. Voor al je sportweddenschappen krijg je punten, afhankelijk van de quotering en hoeveel je inzet. Wie aan het eind van de maand de meeste punten heeft kan flinke vouchers winnen waarmee je weer kan inzetten bij de bookmaker Bet-at-Home.

 

bet-at-home-toernooi-promo

© by Bet-at-Home

 

Bet-at-Home toernooi voorwaarden

De voorwaarden van Bet-at-Home zijn makkelijk te begrijpen. Je moet inzetten op een sport weddenschap, dit toernooi geldt dus niet voor het casino of poker bij Bet-at-Home. Het maakt niet uit op welke sport je inzet, je kan wedden op voebal, darts of wielrennen als je wilt. Als je weddenschap wint, dan krijg je daar punten voor. Je kan vooraf je punten berekenen door je inzet te vermenigvuldigen met de netto winst van je weddenschap.

 

Wie aan het eind van de maand de meeste punten heeft gewonnen wint het toernooi.

Win 500 euro bonus wed tegoed bij Bet-at-Home

Elke maand zijn er drie prijzen te winnen bij Bet-at-Home. De eerste prijs in het toernooi is 500 euro, de tweede prijs is 300 euro en de derde prijs is 200 euro. Als je deze vouchers wint moet je het bedrag eerst drie keer rondspelen tegen een quotering van 1,5. Daarna kan je je winst en de voucher laten uitbetalen.

Welkomstbonus bij Bet-at-Home

Bet-at-Home geeft ook nog een wed bonus weg aan nieuwe klanten die hun eerste storting nog niet hebben gemaakt. Hiervoor moet je de bonus code invoeren. Kijk bij onze wed bonus uitleg als je meer wilt weten over de Bet-at-Home bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Gratis wedden bij Circus.be
volgend artikel
Wedden op de Grand Slam of Darts 2014