19:19 uur

Bet-at-home lanceert opnieuw welkomstbonus

De Oostenrijkse bookmaker Bet-at-home  heeft, na een korte periode van afwezigheid, opnieuw zijn welkomstbonus gelanceerd. Het gaat om een 50% bonus met een maximum van €50! Wanneer u nu een account aanmaakt en daarop een eerste storting doet van € 100 onder de code FIRST verkrijgt u direct de maximale bonus.

 

De eerste storting en het verkregen bedrag aan bonus moet vier maal rond gespeeld worden, tegen minimaal een quotering van 1,70. Stort u meer dan € 100 dan dient er voor een bedrag van € 600 worden rond gespeeld.

 

Speelt u binnen 90 dagen na de eerste weddenschap de vier maal rond, dan keert Bet-at-home het bonus bedrag definitief uit en is het vrij uitkeerbaar!

 

Met deze bonus heeft Bet-at-home een uitstekende bonus in de markt gezet. Na een korte periode van afwezigheid is de bookmaker goed terug gekeerd op de markt van de welkomstbonussen. Met drie miljoen spelers die al de weg naar Bet-at-home wisten te vinden is dit ook een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met Bet-at-home. De bookmaker heeft zowel een mobiele als reguliere site van alle gemakken voorzien. Vrijwel iedere betaalmethode wordt geaccepteerd en er is een 24 uur hulpservice beschikbaar indien er op welk vlak dan ook problemen zijn met de site of weddenschappen.