11:48 uur

Beschikbaarheid Betway bonus

De bookmaker Betway heeft haar eerste stortingsbonus in de vorm van een cash back bonus. Dit houdt in dat de bonus op Betway.com alleen wordt uitgekeerd indien de weddenschap die met de eerste storting plaatsvindt, wordt verloren. Het bedrag wat maximaal wordt uitgekeerd is € 50. De eerste storting die gedaan wordt, dient een minimum waarde van € 20 te hebben. Het bedrag van de eerste weddenschap dient minimaal € 10 te bedragen.

Mocht vervolgens de eerste weddenschap worden verloren dan verkrijgt de speler het ingezette bedrag terug van Betway. Deze cash back bonus dient vervolgens zesmaal te worden rond gespeeld voordat deze vrij uitkeerbaar is voor de speler. Deze zesmaal rond spelen dienen daarbij tegen een minimale quotering te gaan van 2,00. Hiermee lijkt het niet een hele aantrekkelijke bonus. Het bonus bedrag is weliswaar vrij hoog, maar de voorwaarden omtrent een terugstorting zijn als redelijk streng te beoordelen.

De bonus is vooralsnog niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Voor België en Luxemburg is de bonus wel vrijelijk te gebruiken voor nieuwe klanten. De site van Betway is daarbij voor Nederlandse spelers niet bereikbaar. Deze zullen worden omgeleid en op een andere website terecht komen. Mocht er nieuws zijn omtrent de bonus(voorwaarden) van Betway dan zal weddenbonus.com u hier zo snel mogelijk over informeren!

Claim de bonus! Meer informatie