weddenbonus nieuws

Bereikt Anderlecht de Play-offs 1? Verhoogde odds!

Met de huidige negende plaats weet Anderlecht dat het nog even goed aan de bak kan als het deel uit wil maken van de play-offs 1. Denk jij dat dit Anderlecht gaat lukken? We hebben extra hoge odd gevonden.

 

De kansen voor Anderlecht richting de Play-offs

Met nog negen matchen te gaan gaat het erom spannen bij Anderlecht? Er is vanuit onder andere Nacer Chadli al naar buiten gekomen dat als de Play-off niet gehaald wordt, dit simpelweg onacceptabel is.  Intern is het doel gesteld om alle wedstrijden te winnen maar is dat ook reëel? De eerste tegenstander is Club Brugge, de koploper. Ook Hendrik van Crombrugge geeft zeer stellig aan de de play-offs missen onacceptabel is. De match tegen Club is gelijk een eerst krachtmeting om te zien waar het team nu staat en wat er verwacht kan worden voor de overige wedstrijden van het seizoen.  Om deel uit te maken van de play-offs dient Anderlecht nog drie plaatsen te stijgen. De nummers één tot en met zes maken deel uit van de “kampioens-” play-off. Het verschil met nummer zes Mechelen is nu zeven punten. We hebben bij de betting sites verhoogde odds gevonden voor “Anderlecht bereikt de Play-offs 1”waar we zo verder op in gaan.   Denk jij dat Anderlecht nog kans maakt op de Play-offs?

 

Hoe werkt het Play-off systeem?

De nummers één tot en met zes nemen automatisch deel uit van de play-offs 1. De behaalde punten uit alle wedstrijden in de competitie worden door twee gedeeld. Waarom is de play-off zo belangrijk vraag je je misschien af? Hier wordt namelijk de kampioen van België beslist m\aar ook de Europese tickets worden verdeeld in de play-offs. Als kampioen van België plaats je je direct voor de groepsfase van de Champions League. Als nummer twee plaats je je voor de kwalificatieronde van de Champions League. Denummer drie van de play-off 1 en de winnaar van de play-off 2 plaatsen zich voor de voorrondes van de Europa League. Zo zie je dus hoe belangrijk het is voor de clubs om deel uit te mogen maken van het play-off systeem.

 

haalt anderlecht de play-offs 1? verhoogde odds

 

© Circus

 

Het programma van Anderlecht

Direct na de winterstop wordt er dus thuis afgetrapt tegen koploper Cluib Brugge. De week erna reist Anderlecht af naar Cercle Brugge, Op 2 februari speelt Anderlecht tegen Moeskroen, een paar dagen later gevolgd door Gent. Anderlecht moet nog naar Mechelen, Waasland Beveren en Sint Truiden. Thuis wordt er nog gespeeld tegen Euopen en Zulte Waregem. Het is geen makkelijk schema maar toch zijn er wel de nodige punten te behalen. Natuurlijk hangt Anderlecht ook af van de resultaten van de concurrenten. Laten we snel naar de odds kijken en de mooie Circus bonus die er klaar staat.

 

De verhoogde odds voor deze Anderlecht weddenschap

Als jij denkt dat Anderlecht zeker de play-offs 1 zal halen, dan raden we je aan deze odds mee te pakken van Circus. Als je hier inzet krijg je namelijk 5 keer je inzet terug. Let wel op dat de deadline voor deze bet op 19 januari is.  Er zijn wekelijks tal van zulke boosted odds acties dus we raden je zeker aan om eens bij Circus in te zetten. Zo zijn er ook freebets tot €250 te verkrijgen bij jouw eerste storting. De 100% welkomstbonus tot €250 staat voor je klaar bij je eerste storting. Als jij bijvoorbeeld €250 stort krijg je maar liefst 25 freebets van €10 bovenop je storting. Speel dus gelijk mee bij Circus via de knop hieronder!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Aston Villa – Manchester City
volgend artikel
Inzetten op AZ tegen Willem 2, de nummer 2 tegen de nummer 4!