weddenbonus nieuws

€ 50 Free voor Benfica Ajax

Op woensdag speelt Ajax op bezoek in Portugal tegen Benfica en de Ajacieden willen zo snel mogelijk zekerheid van de volgende ronde in de Champions League. Als Benfica niet wint van Ajax is die kans heel groot. Want dan blijft de kloof minstens vier punten groot en dit zou voldoende moeten zijn om zich te plaatsen. Mr Green maakt het voor deze wedstrijd nog interessanter, want ze geven nieuwe inschrijvers uit Nederland de kans om € 50 aan Free Bets te pakken. Hieronder leggen we de stappen uit om deze Free Bets te krijgen en kijken we vooruit naar Benfica Ajax.
 

Schrijf je in en krijg € 50 bij je eerste bet

  • Klik hiervoor op de button van Mr Green en registreer je account.
  • Enkel Nederlanders kunnen zich hier aanmelden.
  • Maak een storting met bvb. iDeal, Visa, Mastercard.
  • Plaats een bet van + € 20 met een min notering van 1.80.
  • Ongeacht het resultaat van je bet, ontvang je 2 * € 25 Free Bets.
  • Deze Free bets kan je binnen de 7 dagen gebruiken.
  • Ook hier gelden de minimum odds van 1.80.
  • Enkel de winst wordt als cash bij je account toegevoegd.

Mr Green Bonus

© Mr Green

 

Benfica Ajax in de groepsfase

Benfica heeft in de vorige drie duels slechts een wedstrijd gewonnen en dit op verplaatsing bij Athene: 2-3. Tegen Bayern werd zoals verwacht verloren met 0-2, maar voor de Portugezen was het verlies op Ajax niet ingecalculeerd. Het werd 1-0 door een doelpunt in de laatste minuten van Noussair Mazraoui, waardoor Benfica slechts 3 punten heeft in groep E. Ajax won zijn eerste wedstrijd in deze Champions League met 3-0 tegen Athene en imponeerde nadien tegen Bayern. De wedstrijd in Duitsland eindigde op 1-1, maar Ajax verdiende toen wel beter. Door de winst tegen Benfica, heeft Ajax 7 punten en voert het groep E aan.
 

Bookmaker Mr Green duidt Benfica aan als favoriet voor de wedstrijd tegen Ajax. Benfica krijgt een notering van 2.40 voor winst, terwijl Ajax een quotering heeft van 3.05. Zoals hierboven vermeld dient de minimum notering minstens 1.80 te zijn. Daarom kan je deze Mr Green bonus perfect gebruiken voor de wedstrijd Benfica Ajax. Als Ajax wint dan plaatst het zich voor de volgende ronde. We verwachten dat Ajax zal winnen en doorstoot.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Spurs - PSV: € 200 extra op je storting
volgend artikel
Genk Besiktas : 200% tot € 100 bij Ladbrokes