weddenbonus nieuws

Finale Belgische Play offs Europa: Antwerp – Charleroi

Zondag ontvangt Antwerp op de Bosuil Charleroi. Wie gaat volgend seizoen Europees voetbal spelen? Mis deze Zondagnamiddag de finale van de Belgische Play offs voor de Europa League niet! Lees meer over de odds Antwerp – Charleroi en zet in met de fantastische € 120 BBets Bonus.

Wat zijn de odds Antwerp – Charleroi in de Belgische Play-Off Finale?

De Belgische play-off finale voor de Europa League wordt onzettend belangrijk voor beide ploegen. Voor we het over de Odds Antwerp – Charlerloi gaan hebben zullen we eerst het seizoen en de vorm van beide ploegen bespreken. Antwerp deed het did seizoen heel goed door als 4de te eindigen in de Belgische Play-off 1. Met 3 nederlagen in de laatste 5 matchen valt de vorm wel tegen bij de Anwerpse ploeg. De gemiddelde tegenstander in de Pro League Play off 1 is dan natuurlijk wel een heel pak hoger dan gewoonlijk, dus we kunnen deze resultaten niet te hoog aanrekenen.

Charlerloi kon overtuigend hun Play-offs voor Europees voetbal winnen om door te schoppen tot de finale. De laatste 5 resultaten eindigden in wel liefst 4 overwinningen met geen enkel verlies. Het was ook nog zo dicht bij een Play off 1 plaats bij de grote ploegen zoals tegenstander Antwerp, maar kon het net niet halen. De beste online Bookmakers hebben het dus heel moeilijk om de quoteringen Antwerp Charleroi in te schatten. Hieronder vind je de voetbal odds voor deze partij.

 

odds antwerp charlerloi Belgische Play offs Europa Finale
© B-Bets

 

B-bets bonus van € 100 om te gokken op Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi

Wil je graag gokken op Antwerp – Charleroi? Registreer je vandaag nog bij B-bets en neem de 100% tot € 100 welkomstbonus! Hoe kan je deze ontvangen? Maak een storting met één van de vele opties zoals bijvoorbeeld Visa of Mastercard. Om het maximum bedrag van € 100 te krijgen zal je ook zelf € 100 moeten inzetten. Hieronder leggen we kort uit hoe het gehele proces werkt. Lees dus nog even voort.

  • Speel voor 8 keer je bonus en stortingsbedrag om het geld in cash om te zetten
  • Let op dat enkel quoteringen van minstens 1.80 meetellen met het rondspelen
  • Dit alles, moet binnen de 30 dagen gebeuren, dus wacht niet te lang na je storting

Leuk is wel dat je ook nog een € 5 gratis bonus krijgt gewoon om je even aan te melden. Dit bedrag krijg je binnen de 24 uur op je account. Om dit bedrag rond te spelen moet je voor € 80 totaal inzetten binnen 30 dagen met een maximum cash out winst van €50.

Verwachtingen Europa League Play offs Belgie – Antwerp – Charleroi

De Europa League Play offs Belgie heeft één heel duidelijke favoriet. De historische stamnummer 1 van de Belgische voetbalbond heeft een groot thuisvoordeel. Inzetten op Antwerp – Charleroi lijkt dan ook interessanter als je op de thuisploeg wil wedden. Als je toch wil gokken op Charleroi dan kan je kijken op odds van 4.10. Dit is één van de laatste kansen voor je voetbal betting plezier van het seizoen 2018/2019, dus mis deze kans niet en ga wedden op de Europa League Play-offs Belgie met de B-Bets stortingsbonus. Registreer je via onderstaande link en ontvang je bonus na een eerste storting.

Over de auteur

vorig artikel
Gok op ATP Lyon met € 150 bonus!
volgend artikel
Gok op de Play-off finale Europees voetbal tussen Vitesse en FC Utrecht