weddenbonus nieuws

De favorieten voor het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2020

Na acht jaar vindt op 10 en 11 januari het BK Veldrijden weer plaats in Antwerpen. Wie is favoriet om het BK veldrijden 2020 te winnen?

 

Wie zijn de topfavorieten voor het Belgisch Kampioenschap Veldrijden?

Het wordt een interessante veldrit in Antwerpen. De grote favoriet is Eli Iserbyt, die vorige week nog de tweede plek wist te behalen in de DVV-cross van Brussel achter Mathieu van der Poel. Ook mannen als Sweeck en Vanthoorenhout worden in het rijtje met favorieten genoemd. Laatstgenoemde plaatst zichzelf echter in het rijtje met underdogs en wilt zichzelf niet als favoriet noemen. Ook Toon Aerts, de regerend kampioen van 2019, kan natuurlijk niet over het hoofd worden gezien als de kanshebber voor de titel. Aerts pakte de Belgische titel op 19 januari 2019 in Kruibeke. We gaan eens kijken wie de bookmakers zien als kanshebbers. 

 

De odds op de favorieten bij Ladbrokes

Bij Ladbrokes zien we dat Eli Iserbyt als topfavoriet staat genoteerd. In de top drie zien we ook Wout van Aert terug, zelf geeft hij zichzelf geen kans om dit BK te winnen. Bij Ladbrokes denken ze daar echter anders over. Hij heeft na Iserbyt en Laurens Sweeck volgens Ladbrokes bonus de beste papieren voor de zege. Als je inzet op een overwinning van Iserbyt, dan geeft dat je nu odds van 2.10. Laurens Sweeck heeft 3.30 bij winst van het kampioenschap staan, en Wout van Aert geeft nu 6.50 keer je inleg. Je ziet dus wel dat de odds voor Van Aert als winnaar flink hoger zijn dan die van de eerste twee favorieten. Zit er een verrassing in voor Van Aert of moeten we toch rekening houden met een overwinning van een ander?

 

Wie zijn de underdogs in Antwerpen?

Michael Vanthoorenhout rekent zichzelf dus niet als favoriet en ook bij Ladbrokes komt hij niet in de top 3 voor. We vinden hem terug op de vierde plaats met odds van 8.50. Ook de kampioen van 2019 heeft dezelfde noteringen staan voor de eindoverwinning. Vanaf Quinten Hermans lopen de odds voor de zege pas echt hoog op. Voor Hermans als winnaar krijg je 18.50 keer je inzet, mocht je inzetten op Gianni Vermeersch dan zie je hier odds van 55.00 voor terug. De kans op een overwinning van Hermans of Vermeersch lijkt bij de bookmakers dus al uitgesloten. Heb jij je keuze al gemaakt wie het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2020 gaat winnen? Mis dan ook zeker de mooie Ladbrokes promotie niet!

 

veldrijden bk odds
© Ladbrokes

 

 

De speciale BK Veldrijden 2020 promotie bij Ladbrokes

Inzetten op het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2020 doe je het beste bij Ladbrokes. Een van de voordelen daarvan is de mooie welkomstbonus die op je staat te wachten. Zodra je je aangemeld hebt en je eerste storting hebt gemaakt van minimaal € 10, krijg je freebets van 100%. Als jij dus € 50 stort,  ontvang je dus een gratis weddenschap van € 50. Deze dien je binnen 7 dagen in te zetten nadat je deze hebt ontvangen. Aanmelden kan via de knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Napoli – Inter Milan tijdens de Serie A
volgend artikel
Wedden op Aston Villa – Manchester City