weddenbonus niews

Kan Belgiƫ in eigen huis Tsjechiƫ verslaan?

Deze week geen Jupiler Pro League of Eredivisie maar meerdere kwalificatiewedstrijden. Kan Belgiƫ van Tsjechiƫ winnen op zondag? De beste odds vind je in deze voorbeschouwing.

Gaan de Rode Duivels door met winnen?

Het was even slikken toen BelgiĆ« verloor in de kwartfinale van het EK afgelopen zomer. Veel ā€œexpertsā€ en BelgiĆ« fans zagen de ploeg al floreren in de finale maar daar zette ItaliĆ« een dikke streep doorheen. Nu is het doel om het WK in Qatar te halen en BelgiĆ« lijkt dat met twee vingers in de neus te kunnen doen. Van de vier wedstrijden werd er namelijk slechts een keer puntverlies geleden en dat was tegen hetzelfde TsjechiĆ«.

Afgelopen donderdag wonnen de mannen vrij overtuigend met 5-2 van Estland. Nadat er al vroeg tegen een 1-0 achterstand werd aangekeken, ging Belgiƫ erop en erover. Uiteindelijk werd het 2-5 in het voordeel van de Rode Duivels door twee goals van Rome Lukaku, Hans Vanaken, Axel Witsel en Thomas Foket. Binnen een uur speeltijd scoorde Belgiƫ maar liefst vijf keer. Het toont toch wel weer aan wat de kwaliteit is van de Duivels. Gaat het Belgiƫ dit keer tegen Tsjechiƫ een stuk makkelijker af dan de vorige keer toen het 1-1 werd? De kansen van Belgiƫ volgens de betting sites zie je hieronder.

Tsjechiƫ met zeven punten op de tweede plek in Groep E

De Tsjechen die een mooie zomer kenden en Nederland versloegen in de achtste finales van het EK, lijken de enige ploeg te zijn die Belfie kan volgen op jacht naar het felbegeerde WK ticket. Estland lijkt bij voorbaat al uitgeschakeld terwijl WIt-Rusland en Wales op drie punten staan. Een kleine kanttekening daarbij is wel data Wales slechts twee matchen gespeeld heeft. Het verschil met Wales is dan ook vier punten terwijl het gat met Belgiƫ drie punten bedraagt.

Als Tsjechiƫ kan stunten door te winnen of in iedere geval gelijk te spelen lijken ze halverwege deze kwalificatiereeks al goede zaken te doen richting de eindronde. De eerste twee ploegen kwalificeren zich namelijk rechtstreeks. De wedstrijd tegen Wales waarbij Patrik Schick al vroeg in de tweede helft rood pakte zorgt voor de achterstand van drie punten op de Belgen. Wales won met 1-0. Bij de Tsjechen is alles en iedereen fit en lijken ze wel in voor een stunt. De odds hiervoor zie je hieronder als we kijken wat de bonus bookmakers verwachten bij deze wedstrijd.

Waar vind je de beste odds om te wedden op BelgiĆ« – TsjechiĆ«?

Belgie favoriet tegen Tsjechie op zondag 05-09-2021
Ā©Bingoal

Als je wilt wedden op Belgiƫ tegen Tsjechiƫ doe je dat met de beste odds bij Bingoal.Hier zie je dat het natuurlijk Belgiƫ dat de favoriet is. Belgiƫ staat op 1.41 terwijl je 7.40 krijgt als je gokt dat Tsjechiƫ gaat winnen. Dat moet eerst nog maar eens gebeuren. Denk je dat het opnieuw gelijk wordt tussen Belgiƫ en Tsjechiƫ? Dan pak je met een gelijkspel nu 4.80. Hoe je ook wilt in gaan zetten, vergeet in ieder geval niet om eens de Bingoal review te lezen. Via de link hieronder kun je je ook direct aanmelden.

vorig artikel
Kan Nederland wel van Montenegro winnen?
volgend artikel
AZ speelt thuis tegen PSV op zaterdag en hier vind je de beste odds