weddenbonus nieuws

Kan België in eigen huis Tsjechië verslaan?

Deze week geen Jupiler Pro League of Eredivisie maar meerdere kwalificatiewedstrijden. Kan België van Tsjechië winnen op zondag? De beste odds vind je in deze voorbeschouwing.

Gaan de Rode Duivels door met winnen?

Het was even slikken toen België verloor in de kwartfinale van het EK afgelopen zomer. Veel “experts” en België fans zagen de ploeg al floreren in de finale maar daar zette Italië een dikke streep doorheen. Nu is het doel om het WK in Qatar te halen en België lijkt dat met twee vingers in de neus te kunnen doen. Van de vier wedstrijden werd er namelijk slechts een keer puntverlies geleden en dat was tegen hetzelfde Tsjechië.

Afgelopen donderdag wonnen de mannen vrij overtuigend met 5-2 van Estland. Nadat er al vroeg tegen een 1-0 achterstand werd aangekeken, ging België erop en erover. Uiteindelijk werd het 2-5 in het voordeel van de Rode Duivels door twee goals van Rome Lukaku, Hans Vanaken, Axel Witsel en Thomas Foket. Binnen een uur speeltijd scoorde België maar liefst vijf keer. Het toont toch wel weer aan wat de kwaliteit is van de Duivels. Gaat het België dit keer tegen Tsjechië een stuk makkelijker af dan de vorige keer toen het 1-1 werd? De kansen van België volgens de betting sites zie je hieronder.

Tsjechië met zeven punten op de tweede plek in Groep E

De Tsjechen die een mooie zomer kenden en Nederland versloegen in de achtste finales van het EK, lijken de enige ploeg te zijn die Belfie kan volgen op jacht naar het felbegeerde WK ticket. Estland lijkt bij voorbaat al uitgeschakeld terwijl WIt-Rusland en Wales op drie punten staan. Een kleine kanttekening daarbij is wel data Wales slechts twee matchen gespeeld heeft. Het verschil met Wales is dan ook vier punten terwijl het gat met België drie punten bedraagt.

Als Tsjechië kan stunten door te winnen of in iedere geval gelijk te spelen lijken ze halverwege deze kwalificatiereeks al goede zaken te doen richting de eindronde. De eerste twee ploegen kwalificeren zich namelijk rechtstreeks. De wedstrijd tegen Wales waarbij Patrik Schick al vroeg in de tweede helft rood pakte zorgt voor de achterstand van drie punten op de Belgen. Wales won met 1-0. Bij de Tsjechen is alles en iedereen fit en lijken ze wel in voor een stunt. De odds hiervoor zie je hieronder als we kijken wat de bonus bookmakers verwachten bij deze wedstrijd.

Waar vind je de beste odds om te wedden op België – Tsjechië?

Belgie favoriet tegen Tsjechie op zondag 05-09-2021
©Bingoal

Als je wilt wedden op België tegen Tsjechië doe je dat met de beste odds bij Bingoal.Hier zie je dat het natuurlijk België dat de favoriet is. België staat op 1.41 terwijl je 7.40 krijgt als je gokt dat Tsjechië gaat winnen. Dat moet eerst nog maar eens gebeuren. Denk je dat het opnieuw gelijk wordt tussen België en Tsjechië? Dan pak je met een gelijkspel nu 4.80. Hoe je ook wilt in gaan zetten, vergeet in ieder geval niet om eens de Bingoal review te lezen. Via de link hieronder kun je je ook direct aanmelden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Kan Nederland wel van Montenegro winnen?
volgend artikel
AZ speelt thuis tegen PSV op zaterdag en hier vind je de beste odds