weddenbonus nieuws

Belgie – Schotland: Euro 2020 kwalificatie met € 100 bonus

Dinsdag krijgen we de 2de wedstrijd in één week tijd in de EURO 2020 kwalificatie campagne. Belgie – Schotland wordt de vierde speeldag van tien. Kunnen de Belgen hun 4de winst op rij pakken om hun groepswinst te verzekeren? Met de Bonkersbet bonus kan jij nog extra plezier beleven aan deze wedstrijd.

 

Odds voor gokken op Belgie – Schotland toegelicht

Na de 3-0 overwinning tegen Kazachstan willen de Rode Duivels hun voorsprong nog vergroten. Gokken op Belgie – Schotland kan dan ook tegen zeer sterke odds voor de Belgen. De Bookmakers quoteringen liggen gigantisch in het voordeel van het Belgische nationale elftal, Met odds van rond de 1.1 voor een thuiswinst is het vertrouwen heel groot. En waarom niet ook? Elke wedstrijd in deze reeks van kwalificatie matchen werd met een groot verschil gewonnen. In de drie partijen kregen de Belgen maar 1 goal tegen en scoorden ze zelf ook 8 maal. Het is dus onwaarschijnlijk dat de Schotse ploeg deze opmars in groep I kan halteren. Reken ze toch niet uit, de match moet nog gespeeld worden, en de uitploeg gaat niet zomaar opgeven op voorhand!

 

Belgie Schotland quoteringen EK kwalificatie
© Bonkersbet

 

Schotland staat momenteel tweede samen met Rusland in groep I. Met enkel 1 verlies in de twee partijen doen ze het dus zeker ook niet slecht. Zoals je allicht wel al weet, hebben de Bet Sites Nederland toch niet zo veel vertrouwen in een Schotse overwinning op verplaatsing bij de Belgen. Sterkhouders zoals Hazard, De Bruyne en Courtois zullen de Schotten een bijna onmogelijke opdracht geven. Welk gevaar komt er uit Schotse hoek? De twee jonge middenvelders Kenny Mclean en John McGinn deden het uitstekend tegen Cyprus vorige wedstrijd. Er staat dus ongetwijfeld wel wat druk op dit duo om het ook Belgie lastig te maken.

 

Wedden op Belgie – Schotland via Bonkersbet

Via de fantastische promotie van Bonkersbet kan je dinsdag ook wedden op Belgie – Schotland met hun welkomstbonus van € 100.  We leggen hier snel even uit hoe deze precies in elkaar steekt zowel als een korte toelichting bij de algemene voorwaarden. Volg deze stappen om je bonus to ontvangen:

  • Ga via onze onderstaande link naar Bonkersbet
  • Maak een account aan met je gewenste gebruikersnaam en email
  • Stort geld en krijg een bonus van 100% tot € 100
  • Plaats weddenschappen op odds van 2.0 of hoger om je bonus in cash om te zetten
  • Doe dit binnen de 30 dagen, en klaar is kees!

Mis deze bonus dus zeker niet om je gokken op Belgie – Schotland nog leuker te maken. Eenvoudiger kan bij niet.

 

Slot informatie kwalificatie wedstrijd Belgie – Schotland

Kunnen de Belgen hun voorsprong weer vergroten? Kan Rusland tegen Cyprus een voorsprong op Schotland bouwen als deze tegen de Belgische nationale ploeg verliezen? Dinsdagavond om 20u45 krijgen we een antwoord op al deze vragen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Boudewijn stadion zoals de meeste Belgische voetbal matchen. Kijk dus zeker naar deze wedstrijd, en neem ook eens je Bonkersbet bonus tot € 100.

Over de auteur

vorig artikel
Eerste Nations League finale: Portugal - Nederland + 100 euro bonus
volgend artikel
Copa America wedden met € 100 bonus en verhoogde winst topscorer