weddenbonus nieuws

Nu € 20 cash voor Belgen bij Correct Score Belgie – Saoedie Arabie!

De Rode Duivels trappen vanavond om kwart voor 9 in het Koning Boudewijnstadion af voor een vriendschappelijk duel tegen Saoedie Arabie. Unibet doet voor alle Belgen een duit in het zakje door jou € 20 gratis extra cash te geven bij een juiste eindvoorspelling van dit duel. Ook wacht er op nieuwe klanten een 200% stortingsbonus tot € 80! Beide promoties en een voorbeschouwing op dit duel vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 20 gratis cash bij Unibet?

  • Klik op een van de Unibet aanmeld buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor minimaal € 5 saldo in je account. Storten kan nu o.a. met Bancontact.
  • Ga naar de promotie pagina, Belgie – Saudie Arabie actie en klik op deelnemen.
  • Plaats een € 5(+) pre-match enkelvoudige correct score match op match Belgie.
  • Juiste eindvoorspelling? Ontvang uiterlijk morgen om 19.00u € 20 cash cadeau!
  • Deze € 20 cash is aanvullend op het eigenlijke winstbedrag van je weddenschap.

 

Inzetten op Belgie Saoedie Arabie © Unibet

 

Nieuw? Pak 200% tot € 80 Bonus!

Bovenstaande € 20 cash is mooi meegenomen bij je Wedden op Belgie Saudie Arabie inzet. Wat nóg mooier is, is de Unibet Bonus voor nieuwe klanten. Direct na je eerste storting ontvang je een bonus van 200% tot maximaal € 80. Een storting van € 40 levert je dus € 120 aan wedtegoed op! Je zet je bonusgeld reeds om in echt geld door je bonusbedrag 3x in te zetten op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen. Je kunt Wedden met Bancontact, Skrill, Neteller, Visa, Master of PaySafeCard en speelt direct bij een van de beste Sportweddenschappen Belgie Aanbieders!
 

Voorbeschouwing Belgie – Saoedie Arabie

In tegenstelling tot vele andere landen heeft Belgie ervoor gekozen om deze interlandperiode slechts één oefenduel te spelen. Het mag duidelijk zijn dat Belgie een zeer sterk team heeft maar hier en daar is er wel kritiek op de gekozen tactiek. Het loopt nog niet voorspoedig en daarom vinden wij de odd voor winst Belgie van 1.13 enigszins aan de lage kant. Meer value zien we in gelijkspel @ 8.00 of winst Saoedie Arabie @ 23.00. Saoedie Arabie kende een degelijke kwalificatiereeks en mag niet onderschat worden. Hoe zie jij dit duel eindigen? Zet in bij Unibet, profiteer van de beschikbare promoties en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Portugal Nederland met € 5 Gratis Wedtegoed!
volgend artikel
Inzetten op Play-Off 1 België met € 130 Extra bij 1xBet!