weddenbonus nieuws

Quotering van 5.00 voor > 0,5 goal bij België – Portugal!

Zowel nieuwe als bestaande Nederlandse en Belgische klanten bij Circus kunnen inzetten op meer dan 0,5 doelpunten in het duel tussen Belgie en Portugal van zaterdagavond tegen een odd van maar liefst 5.00! Dit door de Super Odds Boost actie die voor alle klanten eenmalig beschikbaar is. Wij leggen jou uit hoe jij meespeelt en lichten ook de € 265 aan gratis bonus voor nieuwe klanten toe. Ook blikken we vooruit op het duel tussen de Belgen en de Portugezen met bijbehorende quoteringen.

Hoe kan ik inzetten op 1 of meer doelpunten @ 5.00?

  • Klik op een van de Circus buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor saldo. Storten kan o.a. met iDeal, Bancontact en CreditCard.
  • Ga naar Super Odds Promotie en wed € 5 op > 0,5 doelpunten @ 5.00.
  • Klant zonder actieve bonus? Dan wordt je winst in cash uitgekeerd.
  • (Nieuwe) klant met actieve bonus? Dan ontvang je winst in bonusgeld.

 

Super Odds Circus
© Circus

 

 

Super Welkomstbonus Pakket van € 265 voor nieuwe klanten!

Bovenstaande actie is natuurlijk van super niveau gezien de grote kans dat er wordt gescoord en de hoge bijbehorende odd. Als nieuwe klant profiteer je echter van meer. Zo wacht er een Gratis Inschrijfbonus zonder storting van € 5 op jou direct na je aanmelding. Ook krijg je € 5 gratis door het valideren van je gsm nummer in je accountgegevens en het downloaden en inloggen in de Circus App. Na je eerste storting ontvang je ook nog eens een 100% tot € 250 stortingsbonus. Bonusgeld zet je om in echt geld door 30x in te zetten op odds van 1.40 of hoger zonder dat hier een tijdslimiet aan is verbonden. Circus scharen we onder de uitstekende Bookmakers en is een aanmelding zeker waard!

Voorbeschouwing Belgie Portugal Quoteringen

In aanloop naar het WK spelen de Belgen oefenwedstrijden tegen Portugal, Egypte en Costa Rica. Een druk programma waarbij het de verwachting is dat er veel gerouleerd wordt. Portugal houdt het bij 2 oefenduels, eerst tegen de Belgen en dan tegen Algerije. Op papier heeft Belgie een sterker team dan de Portugezen maar Portugal is wel huidig EK titel houder. De odd van 1.97 voor winst Belgie vinden we dan ook wat laag. Meer value zien we in gelijkspel @ 3.25 en winst Portugal @ 4.10. Zelf spelen wij x2 @ 1.81 en bovenstaande > 0,5 goals @ 5.00. Volg jij ons of ga je voor Belgie? Wed bij Circus en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op WK Topscorer en krijg Free Bets bij Doelpunten!
volgend artikel
Win een Bentley of een Miljoen met onze WK Poule Tips!