weddenbonus nieuws

Zet in op België Panama en krijg exclusief €130

In groep G spelen België en Panama hun eerste wedstrijd van het WK 2018. Voor Panama wordt het zelf de allereerste wedstrijd ooit op een WK. De spanning bij de Belgen is te snijden, want er wordt veel van hun verwacht. Als je een gokje wilt wagen op deze wedstrijd raden we je bookmaker 1xBet aan. We hebben een exclusieve deal met 1xBet gesloten, zodat je recht hebt op een welkomstbonus van 100% tot €130, dankzij de stortingscode 1x_3838. Hieronder leggen de bonus uit en geven we een voorbeschouwing op de wedstrijd België Panama.

Hoe krijg ik de exclusieve bonus tot €130

  • Klik hiervoor op de 1xBet foto of banner en registreer je account.
  • Storten kan je doen via iDeal, Bancontact, MasterCard, Visa, …
  • Gebruik bij je storting de code 1x_3838
  • Hierdoor krijg je een bonus van 100% tot max €130.
  • Vrijspelen kan door de bonus 5x in te zetten.
  • Enkel combo weddenschappen met min 3 events tellen mee.
  • De minimale odds van deze combo bets, dienen 1.40 te zijn.
  • Je hebt onbeperkt de tijd om hieraan te voldoen.

 

Wedden Belgie Panama © 1xBet

 

Voorbeschouwing België Panama

De Rode Duivels hebben er een goede kwalificatieronde op zitten en moesten slechts eenmaal een gelijkspel toestaan. Ook in de voorbereidingswedstrijden werd er vlot afstand genomen van de tegenstanders met resultaten: 4-0 Saoedi-Arabië, 3-0 Egypte en 4-1 Costa Rica. Enkel tegen Europees Kampioen Portugal werd er 0-0 gelijkgespeeld. Bij de WK Bookmakers is België dan ook de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen en krijgt een odd van 1.19 bij 1xBet.

Panama behaalde niet zo’n goede resultaten in de oefenwedstrijden en verloren zwaar van Zwitserland 6-0. Tegen Denemarken en Noorwegen bleef de schade beperkt tot een verlies met 1-0. Noord-Ierland werd dan weer in bedwang gehouden met een billijk gelijkspel 0-0. Eenmaal werd er gewonnen en dat was tegen Trinidad & Tobago. Het is dan ook logisch dat de Betting sites Nederland een notering van 22 geven aan Panama. Wat denk jij dat het zal worden? Waag je kans en bet nu.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten op Mexico Duitsland en krijg €150!
volgend artikel
Zet in op Portugal Marokko en verdien €5 gratis