weddenbonus niews

Voetbal: Belgiƫ tegen Kroatiƫ op zondag

De laatste krachtmeting voor het EK begint voor Belgiƫ staat zaterdag gepland tegen Kroatiƫ. Een oefenwedstrijd tegen een tegenstander van topniveau! Wie wint er deze vriendschappelijke wedstrijd?

 

Rode Duivels hebben al voor het EK begint last van blessures

Er was goed nieuws op maandag. De vervelende oogkas en neus blessure van Kevin de Bruyne lijkt mee te vallen. Hoewel De Bruyne op zaterdag een gebroken oogkas en een gebroken neus opliep hoeft de verliezend finalist niet geopereerd te worden. Wel zal De Bruyne met een masker op moeten spelen en zal er de aankomende weken veel getest worden. Toch zijn er ook zorgen dat zoā€™n masker maar ook het testen zelf voor een belemmering gaat zorgen. Dat is bovendien niet de enige blessure. Ook Eden Hazard is nog altijd niet hersteld van een dijbeen blessure. Hazard kende een dramatisch seizoen en kwam bij Real Madrid amper in actie.

 

Axel Witsel is ook nog niet in actie en daarmee zijn er toch wel drie zorgenkindjes binnen de Belgische selectie. Als Belgiƫ een kans wilt maken op dit EK zal het van goeden huize moeten komen. Daarom is het te hopen dat zowel Hazard als Witsel en De Bruyne snel terug op topniveau zijn. Tegen Kroatiƫ komen de drie heren waarschijnlijk niet in actie, tenzij Martinez Hazard speelminuten gunt om wedstrijdritme op te doen. Een krachtmeting tegen Kroatiƫ dus op zondag, gaat Belgiƫ die winnen? De odds van de betting sites zie je zo meteen.

 

Kroatiƫ kanshebber in Groep D

De laatste twee keer dat Kroatiƫ in actie kwam wonnen ze met 1-0 van Cyprus en met 3-0 van Malta. Geen grote tegenstanders. De wedstrijd ervoor werd er zelfs verloren van Sloveniƫ. De laatste drie wedstrijden in de Nations League tegen Frankrijk, Zweden en Portugal gingen ook allemaal verloren. Daarom lijkt Kroatiƫ qua resultaten niet veel meer op de ploeg die in 2018 2e werd op het EK. Toch is Kroatiƫ zeker niet te onderschatten. Met Luka Modric, Ivan Perisic en Mateo Kovacic is het middenveld enorm creatief.

 

Wedden op het EK? Dat kan hier!

 

Op het EK is Kroatiƫ te vinden in Groep D. met Tsjechiƫ, Engeland en Schotland als mogelijke tegenstanders. De Kroaten zouden net als drie jaar geleden hoog willen eindigen en worden bij de bookmakers ook wel gezien als een outsider voor het EK> Dan zouden er wel andere resultaten nodig zijn dat die van het laatste jaar. Net als voor Belgiƫ betekent deze wedstrijd voor Kroatiƫ een krachtmeting om te zien hoever ze zijn in aanloop naar het EK. We zullen dan ook snel de odds van de bookmakers Belgiƫ erbij pakken.

 

belgie griekenland odds 03-06-2021 betway
Ā© Betway

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Belgiƫ is de nummer ƩƩn van de wereld terwijl Kroatiƫ op de elfde lek op de FIFA wereldranglijst staat. Kroatiƫ stond drie jaar geleden wel in de WK finale waar Belgiƫ derde werd. Het is nog wat vroeg om de odds van de bookmakers voor deze wedstrijd erbij te pakken maar dat heeft er alles mee te maken dat Belgiƫ eerst nog tegen Griekenland speelt op 3 juni. Hier zijn wel al odds voor. De Belgen staan in deze wedstrijd op 1.22 en voor Griekenland geven de bookies twaalf keer je inzet. Een gelijkspel staat ook nog op zes keer je inzet. Tegen Kroatiƫ zullen deze odds naar verwachting dichter bij elkaar liggen. Je zult ze snel vinden via de link hieronder.In de tussentijd kun je mooi nog even onze Betway review lezen.

 

 

vorig artikel
Boksen: Badou Jack vecht op zondag niet tegen Jean Pascal, maar Dervin Colina
volgend artikel
Wint Belgiƫ de eerste groepswedstrijd van Rusland?