weddenbonus nieuws

Krijg 50% extra winst voor Belgie-Japan bij Unibet!

Maandagavond speelt Belgie haar achtste finale duel tegen Japan en Unibet pakt uit voor dit duel. Je krijgt nu namelijk 50% extra winst op je winnende weddenschap! Ook heeft Unibet een zeer mooie welkomstbonus van maar liefst 200% tot € 80! Wij lichten deze Belgie Japan actie en welkomstbonus voor je toe en blikken ook vooruit op het duel van de Rode Duivels dat om 20.00u gespeeld wordt.

Belangrijk: Deze actie is enkel voor klanten uit Belgie. Nederlanders raden we de geweldige € 50 Gratis Actie van Mr Green aan die wij ook in dit artikel toelichten.

Hoe profiteer ik van 50% winstverhoging bij Unibet?

  • Klik op een van de Unibet aanmeld buttons en schrijf je in of log in.
  • Zorg voor saldo. Storten kan o.a. met Bancontact, Visa, Mastercard.
  • Wed op Belgie-Japan en vink de 50% boost op je wedformulier aan.
  • Winst uit een inzet tot € 25 wordt met 50% verhoogd tot max. € 1.000.

 

Bet Japan Belgie
© Unibet

 

Nieuw bij Unibet? Pak 200% tot € 80 Welkomstbonus!

Bovenstaande WK 2018 Wedden promotie levert je gratis extra winst op, ongeacht voor welk resultaat jij kiest. De actie geldt zowel voor pre-match als live weddenschappen. Nieuwe klanten profiteren nu dubbel, want zij kunnen gebruik maken van de Unibet Bonus voor nieuwe klanten. Op je eerste storting krijg je een 200% bonus tot maximaal € 80. Een storting van € 40 betekent dus dat je € 120 aan wedtegoed hebt! Je zet je bonusgeld reeds om in echt geld door je bonusbedrag 3x in te zetten op odds van 1.40 of hoger binnen 30 dagen. Een geweldige actie van een geweldige bookmaker!

 

 

Woonachtig in Nederland? Pak dan € 50 Gratis bij Mr Green!

Bovenstaande actie is exclusief voor Unibet Belgie. Nederlanders laten we graag kennis maken met een geweldige alternatieve bonus. Door je via onze website aan te melden bij Mr Green profiteer je van de Mr Green Bonus. Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een quotering van 1.80 of hoger en je ontvangt, ongeacht het resultaat, 2 x een € 25 Gratis Weddenschap. Benut je Free Bet binnen 7 dagen op enkelvoudige weddenschappen met een odd van 1.80 of hoger en alle winst is zonder voorwaarden geheel voor jou. Ook Mr Green is een top bookmaker en zeker het aanmelden waard!

 

Voorbeschouwing Belgie Japan Quoteringen

De Rode Duivels wisten als een van de weinige favorieten echt indruk te maken in de eerste ronde. Met 9 punten uit 3 duels en een doelsaldo van 9-2 zijn de cijfers indrukwekkend. Een tweede plek leverde wellicht een makkelijker schema op vanaf de kwartfinale maar in Japan treft het in ieder geval de optimale tegenstander om de kwartfinale te bereiken. De Japanners bekerden verder doordat het minder gele kaarten dan Senegal had en hierdoor volstonden 4 punten uit 3 duels. Overtuigen deden de Japanners weinig en Belgie is dan ook de grote favoriet met een odd van 1.40. Gelijkspel is 4.75 en winst Japan 10.00. Wij gaan voor Belgie -1 (Belgie wint met 2 of meer doelpunten verschil) @ 2.07. Een uitstekende odd naar onze mening die zowel te benutten is voor Unibet als Mr Green. Volg jij ons of kies je voor een alternatief? Er wacht hoe dan ook een bonus op jou, een goede start is gegarandeerd!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Achtste Finales Zondag - Odds Verhoging en € 100 Bonus!
volgend artikel
Zet in op Engeland Colombia en krijg 200% extra