weddenbonus nieuws

België in de kwartfinale tegen Italië

België neemt het vrijdagavond in München op tegen Italië om een plek iin de halve finale te bemachtigen. Lees hier de voorbeschouwing en wed op de ROde Duivels met de beste odds.

 

Indrukwekkende resultaten bij beide landen

Door de goede resultaten de laatste jaren, worden zowel België als Italië genoemd als favorieten voor de eindzege. België is de nummer een van de wereld maar heeft nog nooit een Europese titel gewonnen. Italië pakte een nieuw nationaal record deze week omdat ze nu al 31 wedstrijden ongeslagen zijn. Het zijn geweldige statistieken maar belangrijker is wie de finale gaat bereiken. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en dan is er bekend wie zich Europees kampioen 2021 mag noemen. Bij de bookmakers België spant het erom, zeker na de uitschakeling van Frankrijk en Duitsland. Van de overgebleven landen springen er nog vier ploegen uit, waaronder dus Spanje en België. Beide landen kwamen zonder problemen de groepsfase door, maar hadden wel moeite in de achtste finales. Nu is het tijd om te zien welk van de ploegen er het beste voor staat.

 

Italië en België incasseerden slechts een tegengoal

Het spel van de Rode Duivels mag dan niet altijd even sprankelend zijn, 12 op 12 zegt genoeg. Tel daar ook nog eens bij op dat er slechts een tegengoal is weggegeven en je ziet dat België zeker een van de kanshebbers is dit toernooi. Italië kreeg in de groepsfase geen enkele goal tegen en tegen Oostenrijk de eerste tegengoal in de achtste finale. De Italianen kenden nog geen top tegenstander, België met Portugal natuurlijk wel. De Rode Duivels hebben dus laten zien dat ze ook van een topploeg kunnen winnen. Wat geeft dit voor resultaat bij de betting sites?

 

betifrst belgie italie odds

©Betfirst

 

 

Welk team is favoriet voor de winst?

Kan België opnieuw juichen op vrijdagavond of worden het de Azzuri die voor de zoveelste keer ongeslagen blijven? De nummer een van de wereld, België, is dit keer bij Betfirst geen favoriet. Sterker nog, je krijgt 3.45 keer je inleg als je inzet op een overwinning van België. Voor winst van Italië krijg je 2.45. België als underdog dat hebben we nog niet zo vaak gezien. Dat betekent echter wel dat jij hier goed van kunt profiteren! De odds voor een gelijkspel staan op 3.15 en dat is ook zeker aantrekkelijk. Wedden op België kwalificeert zich voor de kwartfinales staat op 2.15 en voor Italië krijg je 1.71. Dit kan zeker een mooie bet zijn als je verwacht dat er een verlenging of zelfs penalty’s aan toe zullen komen. We kunnen niet wachten tot vrijdagavond 21.00 uur als deze wedstrijd gespeeld wordt.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Inzettten op Engeland - Duitsland Euro 2021 achtste finale
volgend artikel
Wedden op Zwitserland Spanje EK 2021 kwartfinale