weddenbonus nieuws

Wedden op België tegen IJsland in de Nations League!

De Rode Duivels hebben goede zaken gedaan op de eerste speeldag van de Nations League. Op zaterdagavond werd Denemarken met 0-2 verslagen. Winnen de Belgen ook de tweede match?

 

Een goed begin is het halve werk

Een zeer goede teamoverwinning. Zo kun je de gewonnen partij in en tegen Denemarken het best beschrijven. Het toont dat België niet afhankelijk is van Eden Hazard, Kevin de Bruyne of Courtois. Deze drie sterspelers speelden niet mee op zaterdagavond maar dat levered geen enkel problem op voor de ploeg van Robert Martinez. Een vroege voorsprong door de gretige Denayer terwijl Mertens het karwei afmaakte met de 0-2 in de 76e minuut. Het gaf de oefenmeester ook de kans de jonge Doku en Trossard te laten debuteren.

 

De verdediging van België leek maar een doel te hebben, geen goal weggeven. Dat is gelukt, de duivels kwamen niet echt in gevaar buiten een afstandsschot van Eriksen die op katachtige wijzige door Mignolet werd gepakt. Het lijkt erop dat we het komende voetbaljaar van België kunnen gaan genieten. Hoewel de eerste helft niet al te goed was, kunnen we met name de gretigheid van de spelers noemen. Met het aantal kansen zat het ook wel goed tegen Denemarken. Hoe komen de Belgen voor de dag tegen IJsland, normaal een mindere tegenstander dan Denemarken en wat weten we eigenlijk van deze ploeg? We bespreken het hieronder en zullen je daarna ook verblijden met de odds van de bookmakers België.

 

IJsland verliest in de laatste minuten van Engeland

Lang kon de IJslandse muur de Engelsen tegenhouden maar het was dan toch in de eerste minuut van de extra speeltijd dat de muur het begaf. Raheem Sterling zette de Britten op voorsprong en stopte daarmee de goede reeks van IJsland. Er werd vier keer op rij niet verloren, waarvan er zelfs drie overwinningen te tellen waren. Goed, het waren niet de meeste sterke tegenstanders die IJsland versloeg maar toch. Turkije bleef steken op een gelijkspel en vervolgens werd er gewonnen van Moldavië, Canada en El Salvador.

 

wedden op belgie tegen ijsland odds

 

©Bwin

 

Tegen Engeland kwamen de IJslanders niet verder dan 28% balbezit en waren er welgeteld nul schoten op goal. Zelfs de penalty die IJsland in de laatste seconden van de wedstrijd op gelijke hoogte kon zetten belandde niet tussen de palen. Als we ons moeten baseren op de match tegen Engeland denken we dat België zich weinig zorgen hoeft te maken. Laten we dan ook maar snel de odds erbij pakken. Van de betting sites hebben we Bwin uitgekozen om de noteringen te voorzien. Je vindt ze hieronder.

 

Mooie odds bij deze Nations League wedstrijd

België in het eigen Koning Boudewijn Stadion tegen een vrij zwak IJsland. Dat betekent natuurlijk dat de Rode Duivels favoriet zijn voor de zege bij Bwin. Met odds van 1.13 voor een Belgische overwinning lijken de bookmakers geen enkele rekening te houden met een stunt van IJsland. Voor een gelijkspel krijg je bij deze bookmaker nu 7.50 terwijl je bij twintig keer je inzet (19.50) krijgt voor winst van IJsland. Hoewel de noteringen voor puntverlies van België zeer aantrekkelijk zijn, verwachten wij gewoon dat België wint en nemen daarom geen risico bij Bwin!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Nederland maakt zich op voor de tweede Nations League wedstrijd tegen Italie
volgend artikel
Frankrijk tegen Kroatië in de Nations League