weddenbonus nieuws

Wedden op Belgie Finland 21-06-2021 Euro 2020

De derde groepswedstrijd van de Rode Duivels staat maandag alweer op het programma. Finland verloor van Rusland en Belgie kwam toch ook niet sterk over tegen Finland.

 

Een cruciale wedstrijd in Groep B

Na de overwinning van Rusland tegen Finland staan beide ploegen nu op drie punten. Dat betekent dat Finland nog altijd een kans heeft om de volgende ronde te bereiken. Tegen Rusland kwam Finland er niet aan te pas. Met twee ploegen op drie punten en Belgie aan kop met zes op zes, is de laatste wedstrijd in de groep verschrikkelijk belangrijk. De speelwijze van Denemarken in de eerste helft tegen Belgie liet zien dat Rusland op moet passen voor de Danish Dynamite. Het is dus nog niet gespeeld in Groep B. Elk punt telt en daarom zal er extra druk staan op zowel Finland als Belgie. Belgie, op voorhand tot groepshoofd gebombardeerd door velen, wist niet te overtuigen tegen Denemarken. Toch verwachten we dat de bookmakers Belgie de Rode Duivels als favoriet neerzetten.

 

Belgie speelt eindelijk met het droom elftal

Anderhalve wedstrijd heeft het geduurd maar halverwegde de wedstrijd tegen Denemarken kon heel Belgie toch even genieten van het sterrenensemble van de Rode Duivels. Kevin de Bruyne kwam in de ploeg en ook Eden Hazard kwam binnen de lijnen. Een paar minuten later was het al zover. Belgie kwam terug van een 1-0 achterstand. Kevin de Bruyne stond liefst twee maal aan de basis van de goals. De eerste was nog een assist, de 1-2 scoorde hij zelf. De laatste 45 minuten speelde Belgie met zijn beste elf. Toch haperden de Rode Duivels en was het zeker nog geen galamatch. De Rode Duivels zullen ongetwijfeld blij zijn met her resultaat. Het vertoonde spel is echter geen vorm waar je een finale mee kan bereiken. Denemarken kwam vlak voor tijd nog een paar keer goed weg. Geven de betting sites ondanks de slechte match tegen Denemarken de Rode Duivels de favorietenrol? Dat lees je hieronder

 

Odds Finland Belgie Euro 2020
© Betway

 

 

Belgie favoriet tegen Finland?

Met de hakken over de sloot won Belgie van Denemarken en de indruk was alles behalve goed. De drie punten zorgen er wel voor de Belgie als groepshoofd de laatste wedstrijd ingaat. Wedden op deze wedstrijd doe je natuurlijk met de beste odds. Deze vind je terug bij  Betway. De odds voor winst van Finland staan op 12.00. Voor wedden op Belgie krijg je 1,28 keer je inzet. Daarmee zijn de rollen duidelijk. Een gelijkspel staat ook nog op 5 keer je inleg en daarmee lijkt ook dat resultaat niet waarschijnlijk. Wil je wedden op deze wedstrijd? Vergeet dan niet om onze Betway review te lezen en de link hieronder te klikken.

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Euro 2020 voorbeschouwing: Duitsland Portugal 19-06-2021
volgend artikel
Euro 2020: Wedden op Nederland - Noord-Macedonië vanavond