bet365 nieuws

België – Estland voorbeschouwing en odds

Met een overwinning op zaterdag is België zeker van deelname op het WK 2022 in Qatar. Moeten de Rode Duivels vrezen voor Estland of wordt het een “walk in the park”

België nog altijd nummer één van de wereld

Het is toch best wel een prestatie, zo lang de beste van de wereld zijn zonder een prijs te pakken. De Rode Duivels lijken last te hebben van toernooi vrees zou je haast denken. Martinez verwerpt de kritiek op het missen van prijzen van deze gouden generatie. Natuurlijk is de periode waarin België zich beste ter wereld kan noemen een hele prestatie. Toch zal het ontbreken van eremetaal een smet zijn op het succes van de Red Devils. 

België kan zich op zaterdag kwalificeren voor het WK. Dat lijskt het laatste eindtoernooie te zijn van deze generatie. Nog een keer alles of niets dus. Voor het zover is moet er wel nog gewonnen worden van Estland. De vorige keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen werd het 2-5 in Estland. De Rode Duivels kwamen al vroeg op achterstand maar kwamen met name in de tweede helft op stoom en scoorde drie keer. Hans Vanaken wist de gelijkmaker te maken waarna Romelu Lukaku met twee goals de voorsprong pakten. Vervolgens maakten Axel Witsel en Thomas Foket de vierde en vijfde goal. België heeft al vijf punten voorsprong op Tsjechië en Wales en heeft het heft volledig in eigen handen. Zelfs een gelijkspel kan al genoeg zijn. Dan moet het echter wel nog winnen in Wales. Nadat Estland is besproken kijken we bij de beste bookmakers naar de odds bij deze wedstrijd.

Estland staat vierde met vier punten

Estland is al uitgespeeld en wist eigenlijk al dat het niet zoveel kans zou hebben om zich te kwalificeren. Nu is het niet zo dat Groep E de Poule des doods is, maar Wales, Tsjechië en België zijn natuurlijk wel een stuk beter dan Estland. De enige mindere ploeg is Wit-Rusland en dat is ook te zien in de stand. Estland speelde gelijk tegen Wales en won van Belarus met 2-0. Alle overige wedstrijden werden verloren. De twee resterende wedstrijden zijn die tegen België en Tsjechië. Geen makkelijk programma dus. Tot dusverre kwam Estland acht keer tot scoren maar kregen ze er wel maar liefst zestien tegen. Met zowel Tsjechië als België als tegenstander zal het aantal tegengoals ongetwijfeld nog wat oplopen. Daarmee lijkt het kwalificatie avontuur van Estland voor het WK 2022 in Qatar als een nachtkaars uitgaan. Laten we snel kijken bij wie van de betting sites je nu het beste kunt wedden op deze wedstrijd.

Belgie favoriet tegen Estland
© Betcity

De beste odds bij wedden op België – Estland

Een wedstrijd van de Rode Duivels is natuurlijk altijd interessant om op int te zetten. Zeker als dat ook nog eens met de beste odds kan. Om dat voor elkaar te krijgen, kun je het beste de website van Bet365 eens bekijken. Daar zie je namelijk dat je voor een overwinning van België 1.04 krijgt. Een gelijkspel staat hier op 15 keer je inzet. Een overwinning van Estland zal een enorme stunt zijn. Dat zie je ook wel aan de torenhoge notering van 34.00. Als je nog niet zo bekend bent met deze bookmaker, doe je er goed aan om de Bet365 review eens door te lezen. Je direct aanmelden om te wedden doe je met deze knop.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Montenegro - Nederland?
volgend artikel
Wie wint de Formule 1 GP van Brazilie?