weddenbonus nieuws

België Engeland krijg 100% tot €200

De kleine finale wordt zaterdag gespeeld om 16u en zal gaan tussen België en Engeland. Wat een spanning voor de Belgen, kunnen ze de derde plaats nemen op dit WK? Napoleon Games heeft voor nieuwe klanten een storting bonus van 100% tot €200. We zullen hieronder deze bonus bespreken en we blikken vooruit op Engeland België.

Pak de 100% tot €200 bij Napoleon Games

  • Klik daarvoor eerst op de foto of banner van Napoleon Games
  • Stort via Bancontact, Visa, MasterCard of overschrijving.
  • Om de maximale bonus te krijgen, dien je €200 te storten.
  • Plaats een eerste weddenschap met odd van min 2.00.
  • Ongeacht het resultaat van je eerste bet, krijg je 4 Free Bets.
  • Die 4 Free Bets hebben de totale waarde als je eerste bet (max €200).
  • De winst uit de Free Bets zijn voor jou.

Deze Napoleon Games Bonus is fantastisch omdat je met je eerste bet geen enkel risico loopt. Om de volledige bonus te krijgen, dient je eerste weddenschap €200 te zijn aan min 2.00 odd. Al de weddenschappen die je wilt doen op België Engeland tellen hier dus voor mee.

bonus Napoleon Games © Napoleon Games

Voorbeschouwing België Engeland

De Rode Duivels zijn de favoriet in de strijd om de derde plaats en krijgt van de bookmaker Napoleon Games een odd van 2.25. Winst voor de Engelse ploeg in de 90 minuten, krijgt dan weer een odd van 3.15. Bij een draw levert je bet, een quotering van 3.70 op. De Belgische ploeg deed het aardig goed tegen de Fransen, maar verloor nipt met 1-0 na een doelpunt van Umtiti. Het Franse voetbal werd niet op gejuich onthaald, maar ze staan wel in de finale. Als we de Bookmakers vergelijken, dan merken we dat het verwachtingspatroon hetzelfde zal zijn. Namelijk Engeland die afwachtend zal spelen, tegen een aanvallend België. Het grote verschil met de wedstrijd tegen Frankrijk is dat Meunier zijn plaats weer zal innemen.
Engeland speelde verdedigend tegen Kroatië, maar domineerde de eerste helft. Geleidelijk aan kwam Kroatië in de wedstrijd en nam uiteindelijk het heft in handen. Beide teams konden winnen, maar Mandzukic besliste er in de tweede verlenging over dat de Kroaten doorgaan naar hun eerste WK finale ooit. Zal Engeland deze domper te boven komen? Wat denk jij? Schrijf je in bij napoleon Games en plaats je bet. Nederlanders die willen wedden op deze wedstrijd, nemen best een kijkje op Betting Sites Nederland om de juiste bookmaker en bonus terug te vinden.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Kroatië Engeland : Krijg €20 cashback na VAR
volgend artikel
Frankrijk Kroatië Wed €5 gratis op de WK finale