weddenbonus nieuws

Inzetten op België Egypte: € 15 Free Bet

België kondigde gisteren zijn WK selectie aan voor het komend WK. Zij mogen de volgende wedstrijd België – Egypte afwerken in het Koning Boudewijn stadium. Bwin heeft speciaal voor nieuwe en bestaande klanten uit België een fantastische promotie op poten gezet: Wed € 50 op internationale oefeninterlands en krijg een FreeBet van € 15. We leggen hieronder uit hoe jij deze promotie kan verkrijgen en blikken vooruit op België Egypte.

 

Krijg een Free Bet van €15 bij Bwin

  • Belgen klikken hier op de Bwin banner of foto en registreer je.
  • Storten kan je doen via oa. Bancontact, MasterCard, Visa.
  • Plaats een weddenschap met minstens een odd van 1.70.
  • Zorg dat er minstens 1 internationale oefenwedstrijd in je bet zit.
  • Zowel pre-match als live bets, tellen mee.
  • Zodra je voor €50 hebt gewed, ontvang je een Free Bet van € 15.
  • Deze Free Bets kan je dan plaatsen op een WK groepsmatch.

Naast deze Free Bet voor het WK, heeft Bwin ook een Bwin bonus van 100% tot € 120. Bookmaker Bwin accepteert enkel maar Belgische wedders en wedders uit Nederlanders raden we daarom aan om een kijkje te nemen op Betting Sites Nederland.

 

Wedden Belgie Egypte © Bwin

 

Voorbeschouwing België Egypte

Wedden op België Egypte kan natuurlijk ook bij Bwin. De odd voor een overwinning van de Rode Duivels bedraagt 1.28. Als je denkt dat de Egyptenaren zullen winnen, kan je een bet plaatsen op Egypte en dit tegen een notering van 10.00. Hou er wel rekening mee dat Mo Salah nog niet hersteld is van zijn schouderblessure en dat de Ramadan nog niet voorbij is. België is de duidelijke favoriet voor deze wedstrijd en na het gelijke spel tegen de Portugezen willen de Rode Duivels het publiek  weer op hun hand winnen. Coach Martinez maakte een paar onpopulaire beslissingen de laatste week en het povere spel, maakte het er niet beter op. Ook zullen enkele nieuwe spelers de kans krijgen om zich te bewijzen, dus je kan zeker wedden op een gelijkspel en dit tegen een odd van 5.25. Wil je een volledig overzicht van alle Wk bonussen of promoties, dan kan je een kijkje nemen op deze pagina WK 2018 welkomstbonus. Schrijf je nu in en geniet van je Free Bets.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Pak € 5 Gratis Inzet voor Oefenduel Italië - Nederland
volgend artikel
Unibet WK Promo - Jackpot van maar liefst € 1.000.000!