weddenbonus nieuws

Belgen: Wed € 5 op Winst België en Win € 30!

Op dinsdag 6 september om 20.45u start België haar WK Kwalificatiereeks met een uitduel bij Cyprus. Speciaal hiervoor biedt Ladbrokes alle nieuwe klanten uit België een verhoogde notering voor winst België. De verhoogde notering is niet een kleine verhoging, de odd is namelijk verhoogd van 1.25 naar 6.00! Lees nu meer.

 

Hoe profiteer ik van de België @ 6.00 odd?

  • Meld je aan bij Ladbrokes via onderstaande banner.
  • Maak een storting.
  • Wed € 5 op Belgie to Win @ 1.25 via ´nieuwe klanten special´.
  • Gewonnen? Ladbrokes zet je odd om in 6.00 en betaalt € 30 uit.
  • Zet je winst binnen 30 dagen 3x in op 1.50+ odd voor uitbetaling.

 

Belgie Cyprus Wedden © Ladbrokes

 

Liever andere aanbieding? Verdien € 100 Gratis Weddenschap

Naast bovenstaande welkomstactie biedt Ladbrokes ook nog een andere Bookmaker Bonus aan voor nieuwe klanten. Namelijk de Ladbrokes Bonus voor nieuwe klanten. Speel een eerste weddenschap op een odd van 1.50 of hoger en ongeacht het resultaat ontvang je je inzet tot € 100 terug in de vorm van een gratis weddenschap. Zet deze gratis weddenschap vervolgens opnieuw in op een odd van 1.50 of hoger en de winst uit deze weddenschap is volledig voor jou. Als je liever van deze actie gebruikt maakt kun je je via onderstaande claim de bonus banner aanmelden. Voor de Belgie @ 6.00 promotie klik je bovenstaand.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nieuwe 888Sport Klanten: Wales wint van Moldavië @ 6.00!
volgend artikel
Nederlanders: Wed € 10 op Winst Nederland en Win € 46!