weddenbonus nieuws

Zet in op Belgie Costa Rica en krijg 20€ Free

Vandaag staat de laatste wedstrijd van de Rode Duivels op het programma voordat de afreis naar Rusland begint. Costa Rica is de sparringpartner van dienst en Unibet heeft speciaal voor deze wedstrijd een mooie promotie. Je kan een Free Bet krijgen tot 20 euro als je wedt op deze wedstrijd. Hieronder beschrijven we deze actie, en ook de welkomstbonus van 200% tot € 80 voor nieuwe Belgische klanten komen aan bod. Als afsluit is er een voorbeschouwing op België – Costa Rica.
 
Opmerking: Bookmaker Unibet.be is enkel beschikbaar voor spelers uit België. Wedders uit Nederland raden we aan om ons overzicht te bekijken op WK 2018 Wedden voor andere interessante alternatieven.
 

Hoe kan ik deze € 20 Free Bet verdienen?

  • Klik hier op de Unibet foto of banner en meld je aan.
  • Log in op je spelers account en zorg dat je minstens voor € 5 stort.
  • Storten kan via Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller.
  • Plaats een bet op België – Costa Rica met minimum odd van 1.40.
  • Dit kan zowel pre-match of een live weddenschap zijn.
  • Totale bet: €5 – €19.99 dan ontvang je een Free Bet van €5.
  • Totale bet: €20 – €49.99 dan ontvang je een Free Bet van €10.
  • Is de totale bet: €50 of meer dan ontvang je een Free Bet van €20.
  • De Free Bet ontvang je op 12 juni om 19u00.

 

inzetten belgie costa rica © Unibet

 

Voorbeschouwing België Costa Rica

De laatste wedstrijd voor de Rode Duivels is er eentje tegen Costa Rica. De Belgen zijn duidelijk favoriet tegen Costa Rica en dit blijkt ook uit de odds van bookmaker Unibet. Een overwinning geeft een odd van 1.25 voor België. Coach Martinez heeft al gezegd dat sommige spelers, die nog geen minuten kregen tijdens de vorige matchen, nu hun kans zullen krijgen. Dus een gelijkspel behoort zeker tot de mogelijkheden en krijgt een quotering van 6.00. Ben je een nieuwe speler uit België dan krijg je ook de Unibet bonus van 200% tot €80. Deze bonus heeft heel soepele voorwaarden, want je hoeft slechts driemaal je bonus in te zetten op een odd van minstens 1.40. Voordat het WK van start gaat, kan je ook een gok wagen op Lukaku als Topscorer. Hier kan je de odds zien van de verschillende topfavorieten voor wedden op WK topscorer.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Geweldige Promoties voor Inzetten op WK Winnaar!
volgend artikel
Wed bij Kroon Casino en krijg € 320 aan Risk Free Bets