weddenbonus nieuws

Wed €5 op Brazilië België en krijg €5

De tweede kwartfinale van dit WK wordt gespeeld tussen België en Brazilië. Beide teams brengen aanvallend voetbal en iedereen verwacht veel doelpunten in deze wedstrijd. Betway heeft voor nieuwe spelers uit België een exclusieve bonus van 100% tot €100 en speciaal voor deze match ook een €5 promotie. We zullen hieronder deze 2 promoties kort toelichten en een vooruitblik geven op België Brazilië.
 

Betway €5 Gratis bij België Brazilië

  • Klik op de foto of banner van Betway en meld je aan.
  • Storten kan via Bancontact, Visa, Mastercard, Neteller.
  • Plaats min €5 enkelvoudige bet op wedstrijd België Brazilië.
  • De minimum odd dient minstens € 5 te zijn.
  • Gebruik de Free Bet van €5 binnen 7 dagen.

Naast deze promotie is er ook voor Belgische spelers een Betway Bonus beschikbaar van 100% tot €100. Als je voor minstens 100 euro stort, ontvang je al de maximale bonus van 100 euro. Deze bonus kan je vrijspelen door het 6maal rond te spelen. Alle weddenschappen met noteringen van 1.75 tellen mee voor je bet. In totaal heb je 90 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

 

Gokken België Brazilië
© Betway

 

Voorbeschouwing België Brazilië

Brazilië won van Mexico met 2-0 en plaatste zich zo voor de volgende ronde. België had het tegen Japan niet onder de markt en kwam 0-2 achter. Na een onwaarschijnlijk slot wonnen ze toch nog met 3-2. De Brazilianen kunnen niet rekenen op Casemiro nadat hij een gele kaart pakte en zal vanaf de tribune moeten toekijken. De WK voetbal Bookmakers verwachten een Braziliaanse zege en krijgt een notering van 2.10. Wedden op België levert je dan weer een quotering op van 3.80. Een gelijkspel na 90 minuten krijgt een odd van 3.40. Brazilië krijgt heel weinig doelpunten tegen, terwijl België makkelijk doelpunten slikt. Toch verwachten we dat beide teams aanvallend zullen spelen. Als je denkt dat beide teams zullen scoren en dat België wint dan krijg je 6.50 en voor Brazilië is dit 4.20. Wil je meer op zekerheid betten, dan kan je kiezen voor welk team zich zal kwalificeren: Brazilië heeft dan 1.53 en België 2.50.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Engeland Colombia en krijg 200% extra
volgend artikel
Wed op de Tour bij BetFIRST en krijg 200% tot €100