weddenbonus nieuws

België – Bosnië: Wed € 5 op winst België – Ontvang € 50!

Een top actie voor alle nieuwe Belgische klanten bij Ladbrokes. Plaats een € 5 weddenschap op winst van België, in het duel met Bosnië en Herzegovina van vanavond, en ontvang maar liefst € 50 terug! Een geweldige actie die wij graag voor je toelichten. Liever een andere bonus? Ook dan wacht er een super alternatief voor jou bij Ladbrokes!

 

Hoe werkt de € 5 inzet / € 50 winst actie?

  • Allereerst meld je je aan via onderstaande afbeelding bij Ladbrokes.
  • Maak een storting van € 5 of meer met bijv. Bancontact of een andere optie.
  • Wed € 5 enkelvoudig pre-match op winst België @ 1.35 via ´nieuwe klanten markt´.
  • Wint België? Dan zet Ladbrokes de quotering van België om in 10.00!
  • € 36,50 extra quotering winst dien je 3x in te zetten op 1.50(+) odds voor uitbetaling.

 

belgie bosnie wedden © Ladbrokes

 

Liever een alternatieve bonus? Claim je € 100 Gratis Weddenschap!

Bovenstaande actie is perfect voor iedereen die een kleine storting wenst te maken en hierna gelijk verder te kunnen wedden met een groot saldo. Als je echter direct een grote storting wenst te maken kun je de alternatieve Ladbrokes Bonus overwegen. Hierbij dien je een eerste weddenschap te plaatsen op een quotering van 1.50 of hoger en je krijgt je inzet, ongeacht het resultaat, tot € 100 terug in de vorm van een Gratis Weddenschap. Deze Gratis Weddenschap kun je binnen 7 dagen inzetten op 1.50(+) odds en alle winst is voorwaardenvrij voor jou! Kies je voor de € 5 Belgie Bonus dan kun je je aanmelden via bovenstaande afbeelding, de € 100 Gratis Weddenschap Bonus is beschikbaar via onderstaande Claim de Bonus Banner. Ongeacht welke bonus je kiest, je kunt naar wens wedden met Bancontact, Maestro, PayPal, Skrill, Neteller en een PaySafeCard.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Manchester United Feyenoord Tickets Winnen bij Kroon!
volgend artikel
Nederland @ 5.00 - Wit Rusland @ 40.00 bij 888Sport!