weddenbonus nieuws

België – Bosnië-Herzegovina bij Bingoal

Vanavond is het dan zover, de Rode Duivels gaan de strijd aan met Bosnië. De Bosniërs worden ook wel de draken of de gouden lelies genoemd. De kans dat de Belgen de winst meenemen is toch wel weer zeer groot. Wij houden het bij een zekere inzet en gaan voor de dubbele kans België.

 

Dubbele kans quotering

De dubbele kans krijgt op moment van schrijven een 1.12 wat zeer laag is. We zien het als een soort van verzekering aangezien we best twee inzetten doen waarin we 1 inzet plaatsen op Belgie voor 10 Euro en een inzet van 100 op dubbele kans belgie. Hiermee hebben we bij een gelijkspel toch nog onze inzet terug. Als je ziet in historie zul je merken dat in 2009 België het opnam tegenover Bosnië-Herzegovina en toen verloor met een 2-4 wat toch wel zeer spijtig was maar men mag niet vergeten dat het elftal er toen heel anders uitzag.

 

belgie - bosnie © Bingoal

Bingoal bonus

Als je voor kwart voor 9 vanavond weet te registreren bij Bingoal en je de Bingoal stortingsbonus in ontvangst neemt en deze bonus inzet op winst voor belgie, en Belgie weet winst te nemen dan heb je de bonus al bijna 1 maal rondgespeeld wat je dan daarna nog maar 5 keer moet doen.

 

Wij zullen vast en zeker al duimen voor de Belgen en hopen dat ze vanavond winst weten te nemen, het lukte hen in Bosnië dus wij zien geen reden waarom het dan niet thuis zou lukken. De thuiswedstrijd zou toch simpeler moeten gewonnen worden dan de uitwedstrijd, mocht het niet zijn door alle Belgische fans dan wel door het matige weer waar wij als volk van de lage landen toch zeer sterk aan gewoon zijn.

Over de auteur

vorig artikel
Wordt miljonair bij Betsson
volgend artikel
AJAX, Alkmaar en Groningen in de Europa League