weddenbonus nieuws

Beleef Sotsji nu bij betFIRST

De bookmaker betFIRST lanceert een nieuwe speciale bonus- met het oog op de Olympische Spelen in Sotsji hebt u nu de kans om een extra bonus ter hoogte van 10 euro te winnen. Als u zowieso een fan van de Olympische Winterspelen bent en op de hoogte bent van de verschillende disciplines, dan is dit uw kans om daarnaast nog iets extra te verdienen!

Deelname aan dit speciale aanbod is nog mogelijk tot en met 23 februari. U weet dus, wat u tijdens de Olympische Spelen in Sotsji te wachten staat! Voordat u deze 10 euro kunt incasseren is het nog belangrijk om aan de condities te voldoen:

  1. Maak uw account op betFIRST aan, of plaats uw eerste storting
  2. Klik op de deelname aan deze promotie
  3. Plaats minstens 3 verschillende weddenschappen


Deze condities moeten nog even uitgebreider verklaard worden. Zo is het mogelijk om pre-live of liveweddenschappen te zetten, deze moeten elk minstens 5 euro inzet hebben en tegen een quotering van 1,70 per evenement gezet worden. Daarbij zijn systeemweddenschappen uitgesloten, alsook weddenschappen, die met hulp van een bonus worden doorgevoerd. Op alle evenementen van de Olympische Spelen is het mogelijk om een weddenschap door te voeren.

En het beste aan deze promotie? Indien u minstens 3 weddenschappen hebt doorgevoerd, die aan deze voorwaarden voldoen, dan krijgt u zowieso de bonus van 10 euro. Het maakt dus helemaal niet uit, of u met uw weddenschap wint of verliest, in elk geval krijgt u 10 euro goedgeschreven. Voor een completel lijst met de evenementen, waarop u kunt wedden, kunt u terecht op de pagina van betFIRST. Indien u deze bonus wilt vergelijken met de langdurige bonussen van andere bookmakers kunt u ook bij Sportsbook Bonus overzicht terecht. Alvast veel plezier met de Olympische Spelen en succes met uw weddenschappen!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win 20 euro met de Australian Open!
volgend artikel
Reload bonus bij 10Bet te winnen