ladbrokes nieuws

Geweldige odds bij Beerschot tegen Standard Luik

De eerste wedstrijd op zondag in de Pro League, die om half twee tussen Beerschot en Standard. Hieronder lees je de voorbeschouwing zodat je goed voorbereid kunt wedden op deze match.

Beerschot staat stijf onderaan

Hoewel Beerschot vorig jaar zo’n geweldig start kende en zelfs langere tijd bovenaan in de Pro League meedeed, lijkt het dit jaar volledig anders te gaan. Onder nieuwe coach Peter Maes werd er tot op heden slechts een punt gepakt. Beerschot verloor twee keer en deed dat nog niet eens tegen de sterkste tegenstanders van de competitie. Met name de laatste wedstrijd is hard aangekomen. Union Saint-Gilloise speelde Beerschot volledig van de kaart en won met 3-0. Door deze nederlaag is de Beerschot de rode lantaarndrager van de Pro League. 

Om niet te vroeg al in de problemen te komen, is er een overwinning nodig. Gaat die komen tegen Standard Liuk of is Standard een maatje te groot? Er zijn geen geblesseerde of geschorste spelers en bovendien is er in de naam van Lawrence Shankland een nieuwe spits gehaald die voor het gevaar moet gaan zorgen. We gaan zo kijken wat de beste bookmakers België van deze match verwachten, eerst is het tijd om de tegenstander eens door te lichten.

Standard weet ook nog niet te overtuigen

Standard is weliswaar nog niet zover afgezakt als Beerschot maar de huidige twaalfde plek is toch zeker ook ondermaats. Vorige week ging Standard hard onderuit tegen Antwerp dat op dat moment laatste stond, met dat nog vers in de gedacht mag Beerschot dan ook zeker niet onderschat worden. Behalve Merveille Bokadi is de hele selectie van Standard fit en zijn er wat dat betreft geen kopzorgen aan het hoofd van Mbaye Leye.

Bokadi lijkt volgende maand na bijna een half jaar geblesseerd te zijn ook weer aan te sluiten. Daarnaast is Standard nog bezig met de komst van een aantal spelers. Die versterkingen zijn zeker nodig gezien de laatste resultaten. De enige overwinning die behaald werd, was de zwaarbevochten zege tegen Zulte Waregem. Gaat Standard tegen Beerschot op voor de tweede overwinning? Je leest het hieronder als we de hoogste odds van de sport bonus bookmakers voor je verzameld hebben.

Beerschot - Standard odds jupiler liga
Standard Luik favoriet tegen Beerschot op 15-08-2021

© Ladbrokes

Waar vind je de beste odds voor wedden op Beerschot – Standard Luik?

Een rondje langs de bookmakers heeft ons geleerd dat Ladbrokes de bookie is waar je het best kunt inzetten op deze match. Daar zie je ook dat Standard gelijk de grote favoriet is. Wedden op het thuisspelende Beerschot doe je met odds van 3.75. Een overwinning staat hier op 1.95. Een flink verschil maar dat is gezien de stand in de Pro League best logisch. Een gelijkspel geeft je 3.65 en is zeker niet onmogelijk. Heb je altijd al eens willen wedden bij Ladbrokes, maar heb je geen idee of dit een goede bookmaker is? Lees dan eens onze Ladbrokes review. Die haalt je twijfel gelijk weg. Gelijk wedden met deze odds kan natuurlijk ook. Dat doe je via onderstaande link..

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Chelsea Villarreal - UEFA Supercup wedden
volgend artikel
Wedden op Zulte Waregem - Club Brugge