weddenbonus nieuws

Wie is de BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar?

In Engeland wordt dit weekend bekend gemaakt wie de sporter van het jaar is. De BBC Sports personality of the Year is een prestigieus evenement waarop je nu ook kunt wedden bij de bookmakers. Wij zullen je wat tips geven en over de odds gaan.

 

Wat is de Sport Personality of the Year?

Je kunt het eigenlijk zien als de sporter/sportster van het jaar verkiezing. Het jaarlijkse gala waarbij Nederlandse sporters in het zonnetje worden gezet en hun prestaties in en buiten het “veld” worden geroemd. Ditzelfde doen ze in Engeland. Het wordt door de BBC gepresenteerd en heet dan ook BBC Sport Personality of the Year. Na een strenge voorselectie strijden er nog zes atleten uit verschillende sporten om de hoofdprijs. Het gaat dus om de sportpersoonlijkheid en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen man en vrouw. Het zijn de prestaties die tellen en Groot Brittannië kende nogal wat succes dit jaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van opnieuw een F1 kampioenschap van Lewis Hamilton? Laten we eens gaan kijken wie er nog genomineerd zijn en de weddenbonus bij dit mooie evenement er bij pakken.

Wie zijn er genomineerd?

Cricketer Stuart Broad, jockey Hollie Doyle, bokser Tyson Fury, F1-coureur Lewis Hamilton, voetballer Jordan Henderson en snookerspeler Ronnie O’Sullivan zijn degenen die voor de prijs in aanmerking komen. Elke persoon kende een schitterend jaar en het zal erom spannen wie er met de prijs van het podium afstapt. De winnaar wordt gekozen door het kijkerspubliek thuis en niet door een vakjury. Een echte publieksprijs dus.

 

Jordan Henderson pakte met Liverpool eindelijk na zoveel jaar de titel, Lewis Hamilton pakte zijn 7e wereldtitel en staat op 95 F1 overwinningen. Ronny O’ Sullivan won de grootste snookertoernooien en Hollie Doyle won maar liefst over 50 wedstrijden dit seizoen alleen al. Juist omdat het publiek mag stemmen kan het zomaar zijn dat de voor ons wat onbekendere Stuart Broad of Hollie Doyle er met de titel vandoor gaan. We pakken de odds erbij.

 

mooie odds bij wedden op de bbc Sports Personality of the Year

 

©Speedybet

 

De odds bij de BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar

Bij de NL betting sites zijn er niet veel bookmakers die dit evenement aanbieden maar bij Speedybet hebben we toch goede odds gevonden Ook de Speedybet bonus is natuulijk weer aanwezig waardoor je € 200 extra bij je eerste storting krijgt. Als je die storting eenmaal hebt gedaan kun je gaan inzetten op de Sport Personality van het jaar. Lewis Hamilton is favoriet met 1.25. Formule 1 is net als in Nederland enorm populair en dat zal zeker een hoop fans geven die op Hamilton wedden. Op de tweede plek zien we Hollie Doyle staan met 8.0 wat net zoveel is al Ronnie O’Sullivan.

 

Tyson Fury en Jordan Henderson staan allebei op 17 keer je inzet en de lijst wordt afgesloten met Stuart Broad die wat de bookmakers alleen al blij mag zijn dat zijn naam bij de beste vijf staat. Winnen lijkt er voor Broad niet in te zitten, je krijgt 201 keer je inleg als hij sportspersoonlijkheid van het jaar wordt! Het is weer eens iets anders om op te wedden en een leuke manier om je zaterdagavond mee te vullen. Helemaal met de Speedybet bonus.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de rivaliteit tussen Ajax en FC Utrecht in de KNVB Beker
volgend artikel
Wedden op AZ – Vitesse woensdagavond