weddenbonus nieuws

Wed nu €10 op CL en krijg €20 Circus Gratis Weddenschap!

Of je nu op Bayern München – PSV wil wedden, een ander Champions League duel of meerdere Champions League duels, Circus beloont jou! Bij € 10 of meer aan enkelvoudige pre-match weddenschap(pen) op Champions League duel(s) van deze speelronde krijg je een € 20 gratis weddenschap cadeau! Zowel voor nieuwe, bestaande, Nederlandse en Belgische klanten!
 

Hoe krijg ik mijn € 20 Gratis Weddenschap?

  • Aanmelden bij Circus via een van de Bonus Banners op deze site of inloggen.
  • Maak een storting van € 10(+) via bijv. iDeal, Bancontact, Skrill of PaySafeCard.
  • Wed pre-match € 10(+) op CL duel(s) en vink groene box aan op wedformulier.
  • Je ontvangt nu direct van Circus een gratis weddenschap van € 20 cadeau!
  • Gebruik je € 20 Free Bet binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is bonus voor jou!

 

Nieuw bij Circus? Benut € 295 Welkomstbonus!

Bovenstaande Champions League Wedden Bonus is een zeer goede promotie van Circus. Daarmee houdt het echter nog niet op. Nieuwe klanten profiteren door de Circus Bonus voor nieuwe klanten van een welkomstbonus pakket van maar liefst € 295! Allereerst wacht er een stortingsbonus van 100% tot € 250 op jou. Daarnaast krijg je € 30 aan gratis weddenschappen nadat je een eerste weddenschap van € 10 of meer plaatst. Ook krijg je € 10 gratis bonus na het downloaden van de app als je je storting voltooid hebt. Ten slotte wacht er nog € 5 Gratis Bonus Zonder Storting op jou door het verifieren van je telefoonnummer. Elk van de bonusgelden speel je reeds vrij door 3x in te zetten op 2.21(+) odds! Ook kan je ervoor kiezen om 6x te spelen op 1.81-2.20 odds of 10x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie mag ook en je bent aan geen enkele tijdslimiet verbonden!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Voorbeschouwing Bayern München – PSV

Je kunt je € 20 gratis weddenschap voortkomend uit de Champions League promotie verkrijgen door te wedden op elk Champions League Duel naar keuze. Toch blikken we op 1 duel speciaal vooruit, dat is Bayern München – PSV. PSV kent een matige start in de Champions League met een 0-1 nederlaag tegen Atletico en een 2-2 gelijkspel bij Rostov. Ook in de competitie loopt het niet bijzonder goed met  18 punten uit 9 duels. Ook Bayern verloor van Atletico in de Champions League maar wist wel van Rostov te winnen. In de competitie gaat het met 17 uit 7 ook beduidend beter en het kan weer beschikken over een fitte Robben. PSV mist Hendrix en Locadia en Guardado is een twijfelgeval. Bayern Munchen is met een 1.20 quotering torenhoog favoriet. Ga jij voor safe en speelt op Bayern of ga je voor een stunt van PSV @ 11.10? Claim je Circus Bonus en plaats je weddenschap!

vorig artikel
Niet goed? Geld terug! Dit weekend € 25 risicovrij wedden!
volgend artikel
Barcelona @ 7.00 - Manchester City @ 19.00 bij 888Sport!