weddenbonus nieuws

Koploper Bayern thuis tegen Eintracht Frankfurt

Met vijf overwinningen op rij en twaalf wedstrijden ongeslagen te zijn, lijkt Bayern af te stevenen op een kampioenschap.  Kan Eintracht Frankfurt het Bayern lastig maken?

 

Bayern München op zoek naar zesde overwinning op rij

De eerste wedstrijd na de herstart van de Bundesliga werd een match zonder problemen voor Bayern. Hoewel de ploeg het eerste kwartier nog wat nerveus overkwam, deed Bayern wat het moest doen en won het met 2-0 van Union Berlin. De reeks van Bayern is indrukwekkend. Eigenlijk zoals je van FCB gewend bent. Van de laatste twaalf wedstrijden werden er maar liefst elf gewonnen en een wedstrijd gelijkgespeeld. De overwinning tegen Union Berlin was de vijfde winst van het team van Hansi Flick. Omdat ook Dortmund won, is het verschil tussen koploper Bayern en nummer twee Dortmund nog steeds vier punten. Voor we naar de odds van de bookmakers Nederland gaan kijken, schijnen we ons licht nog even op Eintracht Frankfurt dat het lastig heeft in de Bundesliga.

 

Matige resultaten en een 13e plaats voor Eintracht Frankfurt

Het is nog geen topseizoen voor Eintracht Frankfurt. Het team van Bas Dost en Jonathan de Guzman staat op de 13e stek in de Bundesliga en de laatste wedstrijden zijn niet om over naar huis te schrijven. De laatste vier wedstijden werden op rij verloren. Eerst was Borussia Dortmund met 4-0 te sterk, gevolgd door Union Berlin met 2-1. Op bezoek bij Leverkusen werd er opnieuw met 4-0 verloren terwijl afgelopen weekend Mönchengladbach te sterk was met 3-1. Frankfurt kan niet beschikken over Paciencia en Dominik Kohr.

 

De Nederlanders Dost en de Guzman zijn beschikbaar al is het nog de vraag of zij voor het verschil kunnen gaan zorgen. Dost heeft dit seizoen nogal wat blessures en de Guzman kwam dit seizoen pas 13 minuten in actie. Het gevaar bij Eintracht lijkt te komen van Gonzalo Paciencia die met zeven goals clubtopscorer is dit seizoen en bovendien 4 assists leverde, maar zoals je net hebt kunnen lezen ontbreekt hij tegen Bayern. Of de betting sites daarom Eintracht Frankfurt sowieso een kans geven, lees je hieronder.

 

de odds bij Bayern Munchen tegen Eintracht

©Interwetten

 

De bookmaker odds bij Bayern tegen Eintracht Frankfurt

Bij Interwetten zien we dat ons gevoel wordt bevestigd door de bookmakers. Met name door de laatste resultaten, is Bayern natuurlijk favoriet voor de overwinning. Als Bayern thuis weet te winnen van Eintracht Frankfurt krijg je hier 1.22 voor. Ook een gelijkspel lijkt er niet direct in te zetten volgens de bookies. Maar liefst 7.20 keer je inleg krijg je als je inzet op een puntendeling tussen Bayern en Eintracht. Interwetten lijkt er niet op te rekenen dat Frankfurt drie punten meeneemt uit München. Als je hier toch op inzet krijg je hier odds van 10.50 voor. Hierop inzetten kan dus interessant zijn maar de kans is vrij klein. Wat ook erg interessant is, is €100 gratis bij je eerste storting. Hieronder zie je precies hoe deze Interwetten bonus in elkaar steekt.

 

100% tot €100 bonus bij je eerste storting!

Gratis geld klinkt natuurlijk als muziek in de oren. De bonus van Interwetten is een promotie die je zeker niet wilt missen. Je krijgt nu bij jouw eerste storting 100% van je gestorte bedrag tot €100 bonus die je in slechts vijf keer vrij kunt vrijspelen op noteringen boven 1.70. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Een groot voordeel is dat voor elke keer dat je jouw bonus rondspeelt, er 20% van het bonusbedrag vrijkomt. Pak deze mooie bonus nu snel mee zodat je dit weekend met extra geld kunt inzetten op de Bundesliga!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Het EK Hockey twee maanden vervroegd!
volgend artikel
Nummer drie Mönchengladbach tegen nummer vijf Leverkusen