weddenbonus nieuws

Basketbal bonus van 50%

De bookmaker Bet 365 uit het Verenigd Koninkrijk is een van de specialisten voor promoties uit het bereik sportieve weddenschappen. Deze aanbieder van sportweddenschappen heft onder meer op dit moment 3 verschillende bonussen in zijn aanbod, waaronder de uitermate populaire eerste stortingsbonus met 100% tot 100 euro. Echter zijn er ook regelmatig nieuwe promoties, waaronder de basketbal bonus van 50%.

Basketbal bonus bij Bet365
© by Bet365

Daarvoor moet je een combinatieweddenschap met minstens 2 keuzes doorvoeren, en dit moet voor de wedstrijd gebeuren. Indien jouw weddenschap wint, wordt de bonus op de volgende manier berekent. Voor een weddenschap met 2 keuzes krijg je 5%, voor 6 keuzes krijg je al een bonus van 20%. Voor een weddenschap met 12 keuzes krijg je al 50 % van je inzet als bonus.

Met deze basketball bonus maak je een kans om de helft van je inzet als bonus goedgeschreven te krijgen. Daarvoor moet je weddenschappen doorvoeren op een van de grote competities uit europa, zoals de Euroleague, de Eurocup, de Liga ACB uit Spanje of de Bundesliga uit Duitsland.

Indien keuzes uit het combinatieweddenschap niet doorgaan, wordt de bonus berekend aanhand van de echt doorgevoerde keuzes. Alle keuzes moeten winnen, zodat een bonus kan worden uitbetaald. De maximale bonus ligt extreem hoog, want het limiet ligt bij 100.000 euro. Dit is dus een niet te missen kans, om een extra bonus binnen te halen.

Als jouw weddenschappen allemaal winnen, krijg je de bonus binnen 24 uur goedgeschreven op je account. Dit gebeurt in vorm van een bonus, dus niet van echt geld. Deze bonus kun je dan gebruiken voor het volledige aanbod van sportieve weddenschappen. Voordat je een combinatieweddenschap doorvoert is het zinvol om op weddenbonus te kijken welke aanboden er op dit moment zijn. Zo vind je niet alleen op Bet 365, maar ook bij vele andere bookmakers, interessante aanboden.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Atletico vs. Chelsea - Betvictor heeft 25 euro cashback
volgend artikel
Cash-back bonus voor de play-offs