weddenbonus nieuws

PSV verdedigt in Basel een 3-2 voorsprong in de Champions League kwalificatie

Dinsdagavond is het weer tijd voor Champions League kwalificaties. PSV kreeg een moeilijke opdracht in de tweede ronde tegen het Zwitserse Basel. Met een klein beetje geluk aan hun zijde kon het een ramp in de thuiswedstrijd aan het einde van de match toch nog vermijden. Met twee doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijd werd een 1-2 verlies toch nog omgezet in een 3-2 overwinning! We kijken snel even naar de Basel – PSV odds en bieden ook nog een bonus aan!

 

Wat zijn de Basel – PSV odds?

Je zou allicht wel een mentaal voordeel aan de Eindhovenaars kunnen geven. Telkens wanneer je op zo een manier toch nog kan winnen dan speelt dat zeker in het hoofd van je tegenstanders. Met een 2-1 overwinning op verplaatsing was Basel in een pole position om de kwalificatie op zak te hebben. Helaas net niet, door de twee last minute goals van PSV. Zullen ze zich in Basel meteen herpakken en hopen op een kleine wraak voor de vorige partij? Is PSV voldoende wakker geschud na deze bijna uitschakeling in het thuis stadion? Laten we kijken wat de Beste Bookmakers Nederland erover denken.

 

Voor de quoteringen van de wedstrijd kijken we via de geweldige bookmaker BetFIRST. Naast een ongelofelijke BetFIRST bonus van € 200 tegen gunstige voorwaarden heb je ook gewoonweg een fantastische betting site waar je moeilijk teleurgesteld mee kan worden. De quoteringen marges liggen namelijk op de meeste voetbal matchen redelijk goed in vergelijking met de concurrentie. Hoewel er misschien nog betere sites inzake quoteringen ziin, het is voornamelijk de welkomstbonus en het groot wedden aanbod dat BetFIRST zo goed maakt. Hieronder kijken we even naar hun Basel – PSV quoteringen.

 

Basel - PSV: Quoteringen Champions League 2de kwalificatie ronde
© BetFIRST

 

Wedden op Basel – PSV met € 200 bonus

Nu je al een beetje kennis hebt kunnen maken met de BetFIRST bonus willen we hier graag nog dieper over ingaan. Bij je eerste storting van maximum € 200 krijg je net zoveel geld aan gratis bonus! Dus voor een € 200 storting krijg je het maximum bedrag van € 200 bonus geld erbij. Wat dit aanbod nog mooier maakt, zijn de bonus voorwaarden. Elke bookmaker heeft andere algemene voorwaarden voor hun bonus geld, en sommigen zijn heel goed, en anderen minder goed. Bij BetFIRST kan je genieten van uitstekende termen die je hieronder even kan doorlezen.

 

  • Je stortings bedrag plus je bonus moet je in totaal 2 maal elks rondspelen
  • Dit kan enkel op quotes van ten minste 1.4, wat heel laag is ten opzichte van andere bookmakers
  • In totaal heb je 30 dagen tijd om hieraan te voldoen, wat gezien de lage voorwaarden meer dan genoeg tijd is

 

Wil je wedden op Basel – PSV in de tweede ronde van de Champions League kwalificatie? Probeer dan zelf ook BetFIRST uit! Via onze onderstaande knop kan je jezelf rechtstreeks gaan registreren. Je kan dit doen via zowel mobiel, tablet alsook een PC of laptop. Een klik op de onderstaande knop is genoeg om meteen naar de aanmeldingsprocedure van BetFIRST te gaan.

 

Over de auteur

vorig artikel
Supercup Nederland odds met de grote twee Ajax & PSV
volgend artikel
Wedden op kampioen Eredivisie met verhoogde quoteringen