weddenbonus nieuws

Opnieuw een topmatch in La Liga Barcelona – Valencia

Op zaterdag staat in het Camp Nou een kraker van jewelste op het programma. In een uitverkocht stadion zal Barcelona het opnemen tegen Valencia. Beide ploegen hebben de punten hard nodig, wie pakt 3 punten?

Barcelona op de 8e positie, Valencia op plaats 10

Beide ploegen kenden geen droomstart, dat wordt al snel duidelijk als we naar de ranglijst kijken. Met één wedstrijd verloren, één gelijkspel en één gewonnen wedstrijd moeten Messi & co genoegen nemen met de 8e plek. Aartsrivaal Real Madrid doet het iets beter met twee gelijkspelen en één gewonnen match. De koploper in Spanje is Atletico Madrid met 9 punten uit drie wedstrijden.
Valencia met ex Barça doelman en Nederlander Jasper Cillesen in de selectie heeft hetzelfde aantal punten als Barcelona maar staat vanwege een negatiever doelsaldo twee plaatsen lager. De nummers 8 tot en met 13 van de Spaanse competitie staan allemaal op 4 punten. Er kan dus nog flink geschoven gaan worden in La Liga.

 

Hoe komen de vedettes terug van de interlandbreak?

Barcelona kampt me een blessuregolf. Superster Lionel Messi zal niet opnieuw niet fit genoeg zijn om de wedstrijd tegen Valencia te kunnen spelen. Ook Luis Suarez was geveld met een blessure maar lijkt zijn rentree te kunnen maken tegen Valencia. De overige spelers zijn redelijk heel gebleven tijdens de interlandweek dus de opstelling van Barcelona zal sterk zijn zoals we dat gewend zijn van de ploeg van Ernesto Valverde.
Bij Valencia zien we een fitte selectie met twee blessures. Ook hier lijkt de schade van de wedstrijden van de nationale teams wel mee te vallen. We kunnen ons dus opmaken voor een heuse kraker in de Primera Division. Twee ploegen die de slechte start graag achter zich laten en zo snel mogelijk zich terug in de top van de ranglijst willen vertonen. De betting sites zijn in ieder geval klaar voor een mooie strijd want er is nogal wat verschil in de odds bij de diverse bookmakers.

 

 barcelona vs valencia odds gokken quoteringen

 

© Campeonbet

 

 

De odds voor Barcelona – Valencia

Bij Campeonbet waar je trouwens kunt wedden met IDeal, zien we dat Barcelona sterk de voorkeur krijgt om de overwinning te pakken. Als de Catalanen winnen zijn de odds 1.41. Inzetten op Valencia levert een stuk meer op. Mocht Valencia met de winst aan de haal gaan, dan krijg je hier 7.66 keer je inzet voor. Mocht deze kraker uitlopen in een gelijkspel dan betaalt dat ook nog goed uit. Je krijgt bij een gelijkspel namelijk een quotering van 4.80

 

Multibets bij Campeonbet met extra cash voor Barcelona – Valencia

Bij Campeonbet kun je nu tot 30% extra winst pakken als je minimaal 3 bets combineert,
Bij een combinatie van 3 weddenschappen krijg je 10% extra en al 20% bij 4 combinaties. Voor 5 combinaties loopt je extra winstpercentage op tot 25% en met 6 combinaties pak je de volle 30% extra. Zeker de moeite waard dus! Deze Campeonbet bonus nu gelijk verzilveren? Registreer je dan via de link hieronder!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Doet Oranje ook tegen Estland goede zaken richting het EK 2020?
volgend artikel
Machester United – Leicester City, een strijd om Europees voetbal vroeg in het seizoen