weddenbonus nieuws

Barcelona – Real Madrid : tot € 200 voor je eerste weddenschap

In Spanje wachten enkele dolle weken op ons in het voetbal. Vooral dan als we kijken naar El Clásico tussen Barcelona en Real Madrid. De twee ploegen spelen vanavond de heenmatch van de Copa del Rey. En van deze profiteer je het best bij bookmaker BetFIRST. Deze biedt je fantastische quoteringen op de wedstrijd. Daarnaast profiteer je ook van je eerste weddenschap bij de bookmaker met een bonus.
 

De beste quoteringen bij BetFIRST

Voor deze wedstrijd is Barcelona de favoriet, met een quotering van 1.76 voor winst. Een gelijkspel brengt je een quotering van 3.95. En indien Real Madrid wint, ontvang je zelfs 4.25 keer je inzet. En bij de bookmaker wachten er op dit moment bijna 200 verschillende weddenschappen voor deze wedstrijd. Wat het resultaat ook wordt, deze quoteringen laten je profiteren. En we zeggen er meteen bij, dat de terugwedstrijd volgende weeks is. En dan nog een keer El Clásico in La Liga over 2 weken. Wen dus alvast aan Barcelona – Real Madrid en de sterke quoteringen van BetFIRST !
 

De beste quoteringen voor Barcelona - Real Madrid vind je bij BetFIRST
© Betfirst

 

Tot 200 euro wachten bij de bookmaker

Heb je nog geen account bij BetFIRST? Dan profiteer je van je eerste storting. Maak je account bij de bookmaker aan en plaats een eerste weddenschap op El Clásico in de Copa del Rey. Indien je minstens € 10 stort, ontvang je 100% van het bedrag als BetFIRST welkomstbonus. Het maximale bedrag van dit aanbod bedraagt maarliefst € 200. De bonus moet wel nog worden vrijgespeeld. Stortingsbedrag en bonusbedrag moeten telkens 2 keer worden gespeeld. Dit tegen een minimale quotering van 1.40. En de bookmaker geeft je 30 dagen voor deze bonuscondities. Open dus nu je account en profiteer van het aanbod BetFIRST.
 

De vorm van de twee ploegen

Bij Barcelona zijn er enkele spelers geblesseerd. Het gaat over Cillessen, Umtiti en Rafinha. In de laatste competitiewedstrijd tegen Valencia was het enkel twee keer raak voor Messi. Maar dat was alleen genoeg voor een punt tegen Valencia. Bij Real ontbreken enkel Luca Zidane en Jesús Vallejo. Tegen Alavés was het met dank aan Vinícius, Benzema en Diaz 3-0. Lionel Messi is dan in principe net weer terug van een blessure en staat in de selectie. De vraag blijft wel of hij fit genoeg is om tegen Real een rol van betekenis te spelen. Plaats nu je weddenschap op een van de beste betting sites op het Internet ! Veel succes met Barcelona – Real Madrid bij BetFIRST !
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Plaats € 20 risicovrije bet op Duits Bekervoetbal!
volgend artikel
50 euro in cash voor de wedstrijd Genk - Standard