weddenbonus nieuws

Barcelona – Levante: € 120 exclusief voor jou!

Vanavond spelen Barcelona en Levante hun terugwedstrijd in de Copa Del Rey, de Spaanse beker en Barcelona heeft iets goed te maken. Recent verloren ze de heenwedstrijd met 2-1, dus Barca moet winnen om door te stoten. Als je wilt wedden op deze wedstrijd en live kijken, dan doen je dit het beste bij Unibet. Ze hebben namelijk een exclusieve bonus van 300% tot € 120 als je je via ons inschrijft. Hieronder kijken we vooruit naar het duel Barcelona – Levante en vertellen we alles over deze promotie.
 

Unibet: Exclusieve bonus van 300% tot € 120

Deze promotie is enkel geldig voor Belgische wedders. Nederlanders raden we aan om een kijkje te nemen op: Bookmakers Nederland. Nieuwe Belgische spelers kunnen zich inschrijven door hier op de Unibet Button te klikken en dan overgaan tot een storting. Dit kan met bijvoorbeeld Bancontact, Visa, Mastercard en om de maximum bonus te ontvangen dien je slechts 40 euro over te maken. Ook de bonusvoorwaarden zijn heel goed te noemen, want je dient slechts driemaal je bonus in te zetten en dit op minimum noteringen van 1.40. Alle weddenschappen met een hogere quotering zijn dus voldoende. In totaal krijg je 30 dagen de tijd om hier in te slagen. Deze Unibet bonus is een van de beste bonussen die we beschikbaar hebben op weddenbonus.

 

Odds Barcelona Levante
© Unibet

 

Live TV Unibet: Barcelona – Levante

Unibet is een fantastische bookmaker die het mogelijk om elke wedstrijd in een grote competitie live te kunnen kijken. Daarvoor hebben ze een speciale deal gesloten met de desbetreffende competitie, zodat ze jou een perfect beeld kunnen aanbieden. Natuurlijk willen ze ook dat je hierdoor meer live gaat wedden of eventueel een cash out zou doen, want dan is het maar een muisklik weg. Je hoeft ook niet veel geld op je account te hebben om deze wedstrijden te kunnen volgen. Je dient enkel cash op je spelers account te hebben of een weddenschap op de te volgen wedstrijd hebben ingezet.
 

Noteringen Barcelona – Levante quoteringen

De quoteringen van Barcelona – Levante zijn heel uiteenlopend. Zo krijgt Barcelona voor elke thuiswedstrijd een lage notering, nu is dit 1.10 en Levante krijgt slechts 19.00 terwijl een gelijkspel dan weer 10.00 staat. Het voordeel dat Levante heeft is dat ze op de counter kunnen spelen, want ze hebben de heenwedstrijd met 2-1 gewonnen. In die wedstrijd scoorde Coutinho slechts in minuut 85 de aansluitingstreffer, zodat Barca aan een 1-0 overwinning voldoende heeft. Ze moeten weinig risico’s nemen en wachten op een flits van een van hun aanvallers.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Tot € 150 op de Italiaanse Super Cup 2019
volgend artikel
STVV - Genk: € 30 Free Promo