weddenbonus nieuws

Gokken op Verhoeven – Hari – Nu met € 5 Gratis + € 100 Bonus!

Dit artikel is niet actueel, bekijk Rico Verhoeven – Badr Hari odds hier.

Op zaterdagavond staat dan eindelijk de lang verwachte clash tussen Badr Hari en Rico Verhoeven op het programma. Jij kunt dit UFC Glory World Series Duel nog meer spanning geven door te wedden op Rico Verhoeven of Badr Hari. Speciaal bij BetFinal wacht € 5 gratis inzet op jou zonder dat je hiervoor een storting hoeft te maken. Als je wel wenst te storten, wacht er ook nog eens € 100 bonus!

Hoe wed ik € 5 Gratis op Hari – Verhoeven?

  • Klik nu op een van de BetFinal Bonus Banners in dit artikel.
  • Geef in het aanmeldformulier bij Refferal Code: WBFREE in.
  • Je ontvangt nu een € 5 Gratis Weddenschap van BetFinal.
  • Klik op duel Hari-Verhoeven of een ander duel naar keuze.
  • Selecteer op het wedformulier de € 5 Free Bet en wed gratis!
  • Alle winst die je maakt is zonder voorwaarden voor jou!

BetFinal 5 euro gratis
© BetFinal

Wedden met 200% Bonus bij BetFinal!

Nederlanders kunnen naast bovenstaande exclusieve BetFinal 5 euro Gratis Wedden Zonder Storting ook nog eens profiteren van een zeer aantrekkelijke stortingsbonus bij BetFinal. De extreem flexibele BetFinal Bonus zorgt er namelijk voor dat jou eerste storting met 200% tot maximaal € 100 wordt verdubbeld. Een storting van € 50 levert je direct een totaalsaldo van € 150 op. Hierna hoef je enkel nog je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op qouteringen van 2.00 of hoger binnen 45 dagen om je gehele bonus vrij te spelen. Dit is uitzonderlijk flexibel en een kans die je absoluut niet mag laten liggen. BetFinal heeft reeds aangekondigd op korte termijn de bonus te veranderen, dus profiteer ervan nu het nog kan!

Rico Verhoeven volgens Bookies Favoriet!

Als je je Gratis Weddenschap gaat benutten voor het duel tussen Verhoeven en Badr Hari is het goed om te weten wat de beschikbare quoteringen zijn. Bij alle Bookmakers zien we dat Verhoeven de favoriet is. BetFinal geeft je een quotering van 1.66 voor winst Verhoeven en 2.10 voor winst Hari. Verhoeven is een vechter van de lange adem die vaak op punten wint terwijl Hari graag direct voor een knock out gaat. Je kunt het duel volgen via Ziggo Sport (kanaal 14) of een van de vele online streams. In totaal worden er zaterdagavond 4 duels gespeeld in Oberhausen met 12.000 toeschouwers waarvan ruim 10.000 uit Nederland komen. De uitzending begint om 21.45u en de partij tussen Hari en Verhoeven zal de laatste zijn. Inzetten kan tot 21.00u bij BetFinal. Meld je dan ook nu aan en win!

vorig artikel
Gokken op Feyenoord Fenerbahce Promotie - € 30 Gratis!
volgend artikel
Michael van Gerwen to win PDC World Darts Championship @ 8.0!