weddenbonus nieuws

Boksen: Badou Jack vecht op zondag niet tegen Jean Pascal, maar Dervin Colina

Omdat Jean Pascal niet door de test kwam, is er op het laatste moment besloten om Dervin Colina op te roepen om tegen Badou Jack te vechten. Wij hebben de mooiste odds bij dit gevecht gevonden.

 

Jack tegen de ongeslagen Venezolaan Dervin Colina

De 33-jarige Colina is dertiende op de WBA’s super middengewicht klasse ranglijst. Toch zijn zijn resultaten gewelidg met 15-0 waaronder 13 KO’s. Badou Jack heeft evenveel KO’s maar heeft hier wel meer gevechten voor nodig. Jack staat op 23-3-3). Badou Jack is vier jaar ouder dan Colina en was WBA super midldeweight kampioen van 2015-2017 en WBA-light Heavyweight titel in 2017. Vanaf 2018 vecht “The Ripper” nog maar twee gevechten per jaar. Dat is dan ook de reden dat er zo snel mogelijk een vervanger werd gezocht voor Jean Pascal. Het gevecht is onderdeel van het Floyd Mayweather-Logan Paul spektakel in het Hard Rock Stadium in Miami. Aanvankelijk was dit gevecht een geplande rematch na de controversiele overwinning van Pascal in 2019. Dat gevecht zal op zich laten wachten maar Dervin Colina zal een waardige tegenstander zijn voor de 37-jarige Zweed. Voor we naar de odds van de betting sites gaan kijken is het tijd om meer informatie te delen over de toch redelijke onbekende Dervin Colina.

 

Wat weten we van Dervin Colina?

Dervin Colina alias El Diamante is de nummer één van Venezuela. El Diamate stapte drie maanden geleden nog als winnaar uit de ring na een KO tegen Wilman Contreras. Hoewel de vechter pas zeven jaar professioneel vecht, heeft hij wel verbluffende statistieken. Colina is namelijk ongeslagen en won 13 van zijn 15 gevechten door eeen KO. De laatste negen gevechten op rij eindigden allemaal door een (technische) Knock-out.  Het gevecht tegen Badou jack is het eerste officiele gevecht van El Diamante buiten de grenzen van Venezuele. Een mooie show kan de internationale doorbraak betekenen voor Colina. Geven de sport bonus bookmakers Dervin Colina een kans tegen de vier jaar oudere Badou Jack? De odds bij dit spectaculaire gevecht zie je hieronder.

 

 

badou jack dervin colina odds 07-06-2021

© Ladbrokes

 

 

Is Badou Jack favoriet bij de bookies?

Het belooft een mooie fightnight te worden. Je moet er wel even voor opblijven want het de battle tussen Jack en Colina staat gepland om 2 uur in de nacht. De bookmakers hebben hun keuze gemaakt. Dervin Colina lijkt het niet te gaan redden tegen Badou Jack. De odds voor winst van Jack staat bij Unibet op 1.03. Gaat Badou dan echt geen kind hebben aan Dervin Colina? De bookmakers denken van niet. Voor winst van Dervin Colina staan de odds namelijk op 12.00. een gelijkspel lijkt er al helemaal niet in t ezitten. Hier krijg je namelijk 23 keer je inleg voor. Ga jij ook voor winst van Jack of kies je toch voor een surprise van Colina?

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
BetFIRST: Odds power up van de dag tijdens EK
volgend artikel
Voetbal: België tegen Kroatië op zondag