15:14 uur

Nieuw: Kies je zeer flexibele b-Bets Stortingsbonus tot €250!

Ben je geïnteresseerd in een aantrekkelijke stortingsbonus? b-Bets maakt het mogelijk en pakt ter viering van de sportsbook lancering uit met 3 zeer goede stortingsbonussen voor nieuwe klanten! Kies bijvoorbeeld voor een 120% bonus tot € 250 of een 400% tot € 40. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich aanmelden en wedden met iDeal en Bancontact is mogelijk!

 

Meld je aan bij b-Bets en kies jouw eigen b-Bets stortingsbonus!

b-Bets geeft je de keuze uit 3 b-Bets Bonus welkomstbonussen. Je kunt kiezen voor een 100% Bonus tot € 250 (+ 100 BidBets), 120% Bonus tot € 250 (+ 20 BidBets) of 400% Bonus tot € 40. Ongeacht welke bonus je kiest hoef je je stortings- en bonusbedrag slechts 8x in te zetten om de gehele bonus vrij te spelen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en alle weddenschappen op quoteringen van 1.80 of hoger. Slaag je er niet in om je gehele bonus vrij te spelen of wens je vroegtijd uit te betalen? Geen probleem! b-Bets zet elke vrijgespeelde bonus euro direct om in echt geld zodat je zelf bepaald hoeveel bonus je wenst vrij te spelen! Klik nu op onderstaande afbeelding, meld je aan en selecteer bij je storting van welke bonus jij wenst te profiteren!

 

b-Bets Stortingsbonus
© b-Bets

 

Verzamel BidBets en bied mee op promoties naar jouw wens!

b-Bets is zeer bekend door haar grote game en casino aanbod en lanceerde onlangs haar sportsbook. Het wedaanbod is prima en ook de quoteringen zijn bovengemiddeld hoog, wat echter nog een mooie extra is zijn de BidBets. Zowel bij je aanmelding als bij elke weddenschap ontvang je BidBets. Deze punten kun je gebruiken om op de zogenaamde auction (veiling) mee te bieden op promoties. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op bonusgeld zonder storting of gratis weddenschappen. Bij b-Bets kun je onder andere wedden met iDeal en Bancontact wat de toegankelijkheid vergroot. De sportsbook is nieuw en ziet er meer dan prima uit. b-Bets staat echter altijd open voor verbetering en mocht jij bijvoorbeeld een fout aantreffen op hun website dan kun je een e-mail sturen naar support@b-bets.com en ontvang je 50 BidBets cadeau! Onze ervaringen met deze bookmaker zijn zeer positief en de stortingsbonussen voor nieuwe klanten zijn zeer aantrekkelijk. Wij kunnen een aanmelding dan ook aanbevelen en registreren kan dan ook nu direct via onderstaande button.

Claim de bonus! Meer informatie