11:09 uur

b-Bets: nieuwe layout, extra hoge odds en vele promoties!

Sinds begin februari heeft b-Bets haar website in een geheel nieuwe jasje gestoken. Naast de overzichtelijkere, snellere en gebruiksvriendelijke website profiteer je daarnaast nu ook van extra hoge odds en verschillende exclusieve bonussen. B-Bets is zo een zeer interessante bookmaker om je weddenschappen bij te plaatsen en wij lichten dit voor je toe.
 

Nieuwe website – Hogere quoteringen!

Een goede reden om bij een bepaalde bookmaker te spelen is natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid van de website en de grootte van het wedaanbod. Met de lancering van de nieuwe website en een uitgebreider wedprogramma is dit nu dik in orde maar daarbij houdt het nog niet op. Een ander belangrijk punt om tot de Beste Bookmakers Nederland te behoren, is namelijk de quoteringen. b-Bets heeft haar gemiddelde quoteringen verhoogd en kan nu concurreren met het top van het segment! Een andere goede reden om je aan te melden bij een bookmaker is hun welkomstbonus. De b-Bets Bonus voor nieuwe klanten is een prima bonus die onderstaand beschreven is. Lees dan ook verder en win!
 

Meld je aan met 100% Welkomstbonus!

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Je ontvangt direct na je storting 100% bonus tot in totaal € 100 extra.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 8x in op 1.80(+) odds binnen 30 dagen.
  • Hierna is je gehele bonus vrijgespeeld en kun je genieten van je winst!

 

B-bets 5 euro gratis
© b-Bets

 

Exclusief: Krijg € 5 gratis als cadeau!

Om de nieuwe website en de exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en b-Bets.com te vieren, krijgen alle nieuwe klanten, naast de b-Bets Welkomstbonus ook € 5 sportweddenschappen gratis bonus zonder storting! Meld je simpelweg aan en klik hierna op ´accepteer je bonus´. Zet vervolgens binnen 30 dagen € 80 in op 1.80(+) odds en hierna is je gemaakte winst tot € 50 volledig voor jou! Een mooie extra voor alle nieuwe klanten die je zeker niet mag laten liggen. Meld je aan via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Claim de bonus! Meer informatie