weddenbonus nieuws

Wedden op AZ – Vitesse woensdagavond

Vlak voor kerst staat er nog een mooie wedstrijd op het programma in de Eredivisie. AZ neemt het op tegen Vitesse en wij hebben een mooie bonus gevonden!

 

 

Spectaculaire comeback AZ in eigen huis

Het was een prachtig pot voetbal in Alkmaar op zondag. Na ruim 35 minuten stond AZ, onder leiding van Pascal Jansen, met 0-2 achter. Binnen dertig minuten was de 0-2 achterstand echter al omgebogen in een 5-2 voorsprong.  Che Nunnely kon in de negentigste minuut nog de 5-3 binnenschieten maar de zeg was al binnen voor AZ. Na een rommelige periode lijkt AZ de draad weer te hebben opgepakt. De Alkmaarders staan nu na twee overwinning op rij op de zevende plek in de Eredivisie en hebben het gat met Feyenoord dat op de vierde plek staat laten slinken tot slechts drie punten. Een overwinning op Vitesse zal ze niet alleen drie plekken dichter bij de huidige nummer drie brengen, het zet ook nog druk op de andere concurrenten in de subtop van de Eredivisie. Nadat we de tegenstander hebben besproken, kijken we wat de odds zijn bij de bet sites Nederland.

 

 

Vitesse strijdt nog volop mee om de eerste positie

Niet alleen AZ speelde een mooie wedstrijd. Vitesse nam het namelijk op tegen Feyenoord en zorgde voor de eerste Eredivisie nederlaag sinds ruim een jaar. Na 25 wedstrijden stond Feyenoord met lege handen. Oussama Darfalou was de beste man op het veld bij de Arnhemmers en hij liet zien dat we nog flink wat van hem kunnen verwachten dit seizoen. Vitesse stond even op de (gedeelde) eerste plek maar gleed toch wat af naar plek nummer drie. Door de overwinning van Feyenoord staan ze daar nog steeds op. De achterstand op nummer twee PSV is slechts een punt terwijl Ajax op vier punten meer staat. De winst op Feyenoord zorgde ervoor dat er nu drie punten staan tussen Vitesse en de Rotterdammers. Houden de Arnhemmers de moed erin en wordt ook de AZ verslagen? We pakken de odds erbij en gaan gelijk over de weddenbonus bij deze wedstrijd.

 

beste odds bij az-vitesse eredivisie

© Svenplay

 

 

Wedden met de beste odds

Bij Svenplay hebben we lekkere odds gevonden om op in te zetten. De odds zijn in het voordeel van AZ. Je krijgt namelijk 1.81 voor een overwinning van AZ terwijl je meer dan het dubbele krijgt voor winst van Vitesse dat toch vier plekken hoger staat. Een gelijkspel staat op 3.75 en daarmee lijkt het dat de bookmakers kiezen voor AZ als winnaar van deze wedstrijd. Het zijn mooie odds en de Svenplay bonus maakt het wedden op deze bonus nog net iets mooier.

Deze bonus geeft je namelijk, als je WED100SVP! invult, tot € 100 extra bij je eerste storting kan ook gewoon met Ideal en dat maakt het heel gemakkelijk om die bonus binnen te halen! Wil je gelijk de bonus binnenhalen? Klik dan op de link hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie is de BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar?
volgend artikel
Twee ploegen op zoek naar revanche: Feyenoord - Heerenveen